GAME OF THRONES

Μάντεψε τι σκυλί αγόρασε το Βουνό

Ο 200 κιλών επαγγελματίας μποντιμπιλντεράς Hafþór Júlíus Björnsson σπάει τα στερεότυπα.

To Βουνό είναι ένας από τους χαρακτήρες του Game of Thrones που δεν είχαν ποτέ σοβαρό screentime στη σειρά, αλλά πάντα ξέρεις πως άμα σκάσει μύτη, κάποιος έχει μπλέξει.

 

Η παρουσία του ήταν πάντοτε εξαιρετικά επιβλητική, αλλά μετά από ένα γενικό ρεκτιφιέ που έκανε, έγινε επιβλητικότερη. Και πιο στο μπλεδάκι το φολεγανδρί, όχι το αντιπαρί που μυκονίζει.

 

Ο Hafþór Júlíus Björnsson που τον υποδύεται είναι επαγγελματίας bodybuilder, ζυγίζει 180 κιλά και έχει ύψος 2 μέτρα, οπότε όταν σύστησε το σκυλί του στους ακόλουθούς του στο Instagram, η αλήθεια είναι ότι μάλλον περίμεναν κάτι τέτοιο.

 

Τελικά ο εύσωμος ηθοποιός διάλεξε τον Asterix, ένα Pomeranian, ή αλλιώς “Lion” όπως τον αποκαλεί το αφεντικό του.

 

Μικρός ο Asterix, αλλά δεν τη γλιτώνει από τις προπονήσεις του Björnsson, που συχνά ποστάρει φωτογραφίες πριν ή μετά τις προπονήσεις τους.

 

“Εξαντληθήκαμε και οι δύο μετά την πρωινή μας προπόνηση!”, γράφει στo caption κι εμείς γελάμε λίγο αμήχανα.

Ο ηθοποιός του έχει τέτοια αδυναμία που του άνοιξε και δικό του λογαριασμό, για να μη χάνουμε στιγμή από την καθημερινότητά του. Τον ακολουθούν μέχρι στιγμής 11.300 άτομα.

Φίλα κι εσύ το σκυλάκι σου, βρε.

Ξέχνα το Winter is Coming. Φέτος λέμε The dead are coming κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα – ταυτόχρονα με την Αμερική – στα κανάλια Novacinema. Με τη νέα δυνατότητα εγγραφής γράψε το επεισόδιο και απόλαυσε το με τον πρωινό σου καφέ όποτε εσύ θες. Ο έκτος κύκλος Game of Thrones είναι εδώ.