GAME OF THRONES

Ποιοι ηθοποιοί του ‘Game of Thrones’ ανανέωσαν το συμβόλαιό τους μέχρι την 8η σεζόν;

Η ανανέωση ενός συμβολαίου στο ‘Game of Thrones’ μπορεί να σημαίνει και επιβίωση μέχρι νεωτέρας. Δες αν ο αγαπημένος σου χαρακτήρας θα γλιτώσει από το επερχόμενο φινάλε.

Με τον κλοιό να στενεύει γύρω από τους περισσότερους χαρακτήρες και το ‘Game of Thrones’ να μας έχει γενικώς να αμφισβητούμε ακόμα και τα φαινομενικά σιγουράκια, μη μας αδικήσεις που ψάχνουμε να βρούμε ποιος ανανέωσε το συμβόλαιό του για την 7η και 8η σεζόν της σειράς.

Πιστεύουμε μας καταλαβαίνεις ακόμα κι εσύ, ο φαν που κλείνει τα μάτια στα opening credits γιατί δε θέλει καν να ξέρει ποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν σε κάθε επεισόδιο. Το άρθρο αυτό δεν είναι για σένα, οπότε ώρα να εξέλθεις για να μην τα βάλεις μαζί μας μετά που θα έχεις σποΐλεριαστεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το άρθρο περιέχει πιθανά spoilers για την 7η και 8η σεζόν, καθώς και το φινάλε της 6ης.

Το 2014, οι πέντε βασικοί πυλώνες της σειράς ονόματι Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow) και Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) είχαν διαπραγματευτεί ξανά τους μισθούς τους, κερδίζοντας αύξηση στα 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Τώρα οι ίδιοι πέντε ανέβασαν το κασέ τους στα 500.000 δολάρια, ανανεώνοντας το συμβόλαιό τους και για τις δύο επόμενες σεζόν. Το HBO φυσικά διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει το συμβόλαιο σε περίπτωση θανάτου των χαρακτήρων, αλλά με τα γυρίσματα της 6ης σεζόν να έχουν ήδη τελειώσει, δε θα υπήρχε λόγος ανανέωσης αν δεν ήταν να δούμε και τους πέντε στις αρχές τουλάχιστον της 7ης σεζόν.

Το νέο αυτό φαίνεται – τονίζουμε τη λέξη φαίνεται – να βάζει τέλος στις αμφιβολίες κυρίως για τη μοίρα των διδύμων Lannister που πολλοί εικάζουν ότι δε θα τη βγάλουν από το φινάλε, ειδικά στην περίπτωση της Cersei που ετοιμάζεται για δίκη και μάλλον και για έναν γενικότερο χαμό.

Χάρηκες με τα νέα ή απογοητεύτηκες που τη γλίτωσε ο χαρακτήρας που μισείς;