ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Gilmore Girls’: Επιτέλους έχουμε το 1ο τρέιλερ της νέας σεζόν

Πού ήσουν και σε περιμέναμε; Η φάση μας με το 1ο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης επιστροφής.

Καλό, χρυσό το Netflix, αλλά αυτήν την κακή του συνήθεια να βγάζει τρέιλερ στο παρά πέντε πριν τις σειρές του, μας σκοτώνει. Το καλό πράγμα βέβαια αργεί να γίνει (λένε μικρές φωνούλες μέσα μας). Και τι καλό πράγμα που είναι το τρέιλερ της νέας σεζόν ‘Gilmore Girls’.

Το τρέιλερ ξεκινάει αναμενόμενα και απαιτητά με λογοδιάρροια από μάνα και κόρη, αλλά δεν αργεί να μας θυμίσει όχι μόνο τα κλασικά πρόσωπα που θα δούμε στον νέο κύκλο, αλλά και αυτά που χάσαμε στο μεγάλο διάλειμμα που έκανε η σειρά.

Emily, Luke, Paris, Jess, Logan, Kirk, Sookie και ευτυχώς κάμποσοι άλλοι συχνάζουν ακόμα στο Stars Hollow, αλλά απ’ ότι φαίνεται, η απουσία του Richard Gilmore δε θα είναι απλή αναφορά, αλλά κάτι που οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Επίσης, ‘Gilmore Girls’ χωρίς προβλήματα και υπαρξιακά, γίνεται; Όχι βέβαια. Ακούγονται και αρκετούτσικα κιόλας (τι εννοείς Rory, δεν έχεις εσώρουχα;;;), οπότε λογικά τα μόλις 4 επεισόδια θα έχουν πολλά να μας δώσουν. Το ‘Gilmore Girls: Α Year in the Life’ θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στο Netflix, με 4 επεισόδια των 90 λεπτών, το καθένα για μία εποχή του χρόνου.