ΛΙΣΤΕΣ

8 σπίτια αγαπημένων σου σειρών που φαίνονται αλλιώς από ψηλά

Σαν στο σπίτι σου. Αυτό νιώθεις μετά την 384η φορά που βλέπεις την κλειδαρότρυπα στη μωβ πόρτα της Monica και της Rachel.

Σαν στο σπίτι σου. Αυτό νιώθεις μετά την 384η φορά που βλέπεις την κλειδαρότρυπα στη μωβ πόρτα της Monica και της Rachel. Ή μετά την *insert* φορά που βλέπεις τον Chandler να κυνηγάει πάπιες με τον Joey και τον Ross να τραγουδάει το ‘Baby Got Back’ πάνω από την Emma.

Το homes.com ξέρει καλά τη σχέση του θεατή με τα αγαπημένα του τηλεοπτικά σπίτια κι έτσι μας ετοίμασε graphics με άλλες 8 γνώριμες κατοικίες. Ή μάλλον με τις κατόψεις τους που κρύβουν μυστικά. Μας τα εκμυστηρεύεται ο Ben Sanford που έφτιαξε το πρότζεκτ.

Arrested Development

“Λίγα τηλεοπτικά σπίτια είναι πιο ευφάνταστα από του ‘Arrested Development’. Οι Bluth ζουν στο Newport Beach σε ένα μοντέλο-σπίτι που, όπως ενημερωθήκαμε, είχε χρησιμοποιηθεί και για ένα από τα παλάτια του Saddam Hussein στο Iraq. Καθόλου παράξενο που υπάρχουν σκόρπιες κρυψώνες εδώ κι εκεί”.

Breaking Bad

“Μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για ολόκληρη την ιστορία του Walter από όσα συμβαίνουν στο σπίτι του στο Albuquerque – από τους κρυμμένους κοριούς και τους φόνους, μέχρι την τουλάχιστον μισή ντουζίνα από κρυψώνες για τα μασούρια χρημάτων από τα ναρκωτικά”.

Buffy the Vampire Slayer

“Μπορεί να χρειάζονταν πρόσκληση για να περάσουν το κατώφλι, αλλά τελικά κάμποσοι βρυκόλακες είχαν την ευκαιρία να δουν βιαστικά το τζάκι της Buffy, συμπεριλαμβανομένων της Darla, Angel, Spike, Dracula και Harmony Kendall”.

Gilmore Girls

“Αν πίστευες ότι ρεαλιστικά τα κορίτσια από το ‘Friends’ παραείχαν πολυτελές διαμέρισμα, πρέπει να δεις τα μαθηματικά πίσω από την ιδιοκτησία ύψους 2,8 εκατομμυρίων της Lorelai. Δε βγαίνουν οι αριθμοί για μία μόνη μητέρα και την κόρη της, αλλά μέρος της γοητείας δεν είναι και οι φανταστικές οικονομικές καταστάσεις; Επίσης, fun fact: Μπορεί το Stars Hollow να μην υπάρχει, αλλά κάποιοι λένε ότι βασίζεται στη γραφική πόλη Washington Depot”.

Mr. Robot

“Όλοι έχουμε περάσει από ένα στριμωγμένο στούντιο όπως αυτό του Elliot. Όσοι αγαπούν τις θεωρίες συνομωσίας θα αγαπήσουν και το γεγονός ότι το πραγματικό κτίριο πουλήθηκε το 2014 σε μια εταιρεία με τη σκέτη ονομασία “217 East Broadway Management Inc.”.

It’s Always Sunny in Philadelphia

“Αν δε θες να χώσεις τη μύτη σου στο σπίτι εργένηδων του Charlie και του Frank στη Φιλαδέλφεια, είσαι συγχωρεμένος. Ευτυχώς τώρα μπορείς να εξερευνήσεις το σπίτι μέσα από την ασφάλεια αυτού του σχεδίου, χωρίς να χρειάζεσαι γάντια”.

Sherlock

“Ο φημισμένος ντετέκτιβ ζει στη διάσημη οδό του για πάνω από 130 χρόνια τώρα. Αυτό είναι το τελευταίο layout του σπιτιού, όπως το απολαμβάνουν οι φαν του αγαπημένου τους Sherlock, Benedict Cumberbatch, και που – συμπτωματικά – στεγάζεται σε ένα TV στούντιο στη Νότια Ουαλία, 150 μίλια από την πραγματική Baker Street”.

Stranger Things

“Το καλύτερο πράγμα στη δημιουργία της κάτοψης του σπιτιού της Joyce από το ‘Stranger Things’ είναι ότι στην πραγματικότητα είναι 2-σε-1. Πάρε μια μασιά πικραλίδες και φύσηξέ τες στην οθόνη του υπολογιστή όσο κοιτάς το συγκεκριμένο και – voila! – έχεις το σπίτι της Joyce στο Upside Down!”.