ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μπορεί και να ξέρουμε ποιος θα πεθάνει στη νέα σεζόν του Game of Thrones

Υποδεχθείτε την πρώτη βαρβάτη θεωρία συνωμοσίας της Season 07.

Ένα από τα πράγματα που έχουμε μάθει στις έξι φοβερές σεζόν του Game of Thrones που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα είναι ότι ο George R.R. Martin και οι σεναριογράφοι της σειράς τιμούν το λόγο και τις μακάβριες προφητείες τους. Κυρίως το ‘Valar Morghulis’. Όλοι πρέπει να πεθάνουν. Κάποιος, λοιπόν, σημαντικός χαρακτήρας πρέπει να πεθάνει και στην έβδομη σεζόν.

Η πρώτη καλή μαντεψιά για το ποιος θα είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει τον μάταιο κόσμο του Westeros προέρχεται από μια χαρούμενη κατά τ’ άλλα οικογενειακή φωτογραφία:

Τα αδέρφια Stark, που θα κάνουν επικό reunion στην έβδομη σεζόν, φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του Entertainment Weekly. Η πάνω εικόνα είναι από τα backstage της φωτογράφησης, η κάτω είναι η εικόνα του εξωφύλλου.

Σ’ αυτήν την εικόνα, λοιπόν, οι πολύ φανατικοί της σειράς παρατήρησαν ότι η μικρή Arya έχει περασμένο στη ζώνη της ένα πολύ ένοχο μικρό ξίφος. Είναι το όπλο με το οποίο παραλίγο να δολοφονηθεί ο Bran όσο ήταν σε κώμα. Μέχρι και το τέλος της προηγούμενης σεζόν, το συγκεκριμένο ξιφίδιο ήταν στην κατοχή του λόρδου Baelish, του δολοπλόκου Littlefinger.

Πώς, λοιπόν, βρέθηκε στην κατοχή της Arya; Μπορεί απλώς να του έκλεψε, θα πεις. Στο κάτω – κάτω, η Arya είναι εκπαιδευμένη κλέφτρα. Κάπου εδώ, οι φανατικοί θα σου υπνεθυμίσουν ότι η νεαρά κυριά Stark είναι και εκπαιδευμένη δολοφόνος.

Κι εδώ που τα λέμε, εδώ που φτάσαμε, ποιος δεν θα ήθελε να βγάλει απ’ τη μέση τον Littlefinger;