ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Ryan Gosling μας λέει τι πήγε λάθος με το Avatar

Αν θέλετε να καείτε βλέποντας μικρά αστεία βίντεο καλής ποιότητος το SNL είναι ο δρόμος.

Ένα από τα πολύ ωραία πράγματα που έχουν εκεί στο Αμέρικα είναι το ‘Saturday Night Live’. Το ‘SNL’ ξεκίνησε το 1975 και φέτος διανύει την 43η του σεζόν. Είναι κάθε Σάββατο, ξεκινάει από τέλη Σεπτεμβρίου και τελειώνει μέσα Μαϊου, έχει γύρω στα 20 επεισόδια τη χρονιά και το κάθε επεισόδιο κρατά περίπου μία ώρα. Παρουσιαστής κάθε φορά είναι ένας διαφορετικός σελέμπριτι, ο οποίος στην αρχή της βραδιάς κάνει έναν αστείο μονόλογο. Στη συνέχεια γίνονται διάφορα σκετσάκια είτε live είτε ήδη γυρισμένα στα οποία συμμετέχει ο σελέμπριτι της εβδομάδας, αλλά και το σταθερό cast του ‘SNL’.

Τα τελευταία χρόνια όλα αυτά ανεβαίνουν φυσικά στο Youtube και έτσι το ‘SNL’ αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό -δικαίως αφού είναι το αστειότερο διαχρονικά πρόγραμμα που έχει υπάρξει ποτέ.

Το Σάββατο βράδυ λοιπόν στην πρεμιέρα της 43ης σεζόν του ‘Saturday Night Live’ ο guest σελέμπριτι ήταν ο Ryan Gosling και η βραδιά μας έδωσε ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Το SNL είναι γνωστό για το πόσο επιτυχημένα σχόλια κάνει πάνω στα ποπ φαινόμενα. Πρόσφατα θυμηθήκαμε ότι υπάρχει και το ‘Avatar’ και μάθαμε ότι ο καιρός που θα επιστρέψει με τέσσερα απανωτά σίκουελ γαρ σχετικά εγγύς και το ‘SNL’ αυτό δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Ο Ryan Gosling δεν μπορεί να φάει ούτε να κοιμηθεί, επειδή σκέφτεται συνέχεια ότι ένα τόσο μεγάλο μπλοκμπαστερ, όπως το ‘Avatar’ χρησιμοποίησε για το logo του τη γραμματοσειρά ‘Papyrus’. Το λέει στην ψυχολόγο του, εκείνη τον ενημερώνει ότι έρχονται και σίκουελ και ο Ryan τρελαίνεται ακόμη περισσότερο.

Το βίντεο παίζει από τότε παντού και εννοείται το έχει δει και ο δημιουργός της γραμματοσειράς ‘Papyrus’ Chris Costello, ο οποίος σχολίασε σε συνέντευξή του ότι βρήκε το πρωί της Κυριακής χιλιάδες mail που τον ρώταγαν πως του φάνηκε το σκετς. Άνοιξε τότε και το είδε και, όπως είπε, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα, που είχε δει.

ΚΙ ΑΛΛΟ RYAN ΚΑΙ AVATAR

Επιτέλους ξεκίνησαν τα γυρίσματα των σίκουελ του ‘Avatar’
Ryan Gosling: Η δουλειά του Blade Runner δεν είναι όπως παλιά