ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ‘Making a Murderer’ θα έχει και δεύτερη σεζόν

Η σειρά-ντοκιμαντέρ που μας συγκλόνισε θα επιστρέψει στο Netflix.

Πάνω που σας λέγαμε ότι το σκηνοθετικό δίδυμο Laura Ricciardi και Moira Demos είχε βρει το καινούριο του πρότζεκτ ονόματι ‘America’s Most Admired Lawbreaker’, μαθαίνουμε ότι δεν είναι έτοιμες να αφήσουν την υπόθεση των Steven Avery και Brendan Dassey.

Η ανανέωση της σειράς-ντοκυμαντέρ ‘Making A Murderer’, ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο του είδους που κατάφερε να συνεπάρει επί μήνες τα ΜΜΕ και το κοινό, είναι δεδομένη πλέον μετά την επίσημη ανακοίνωση του δικτύου Netflix. Πάνω στην ώρα μετά την υποψηφιότητά της για Emmy στην κατηγορία Καλύτερης Σειράς Ντοκιμαντέρ ή Nonfiction.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δεύτερη σεζόν θα ασχοληθεί με “τις ομάδες έρευνας και νόμου που θα αμφισβητήσουν τις καταδίκες τους και τον αγώνα της Πολιτείας να τις υποστηρίξει”. Έμφαση θα δοθεί και στις επιπτώσεις της υπόθεσης στην ψυχολογία όλων όσων εμπλέκονται, αλλά και στις νέες δικηγορικές ομάδες που απέκτησε ο Avery και ο ανιψιός του μετά την προβολή της σειράς. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η νέα δικηγόρος του Avery, Kathleen Zellner, έχει αντιστρέψει καταδικαστικές αποφάσεις 13 υποθέσεων.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αλλάζει χρονικά τα πλάνα των Ricciardi και Demos για την επόμενή τους σειρά που αφορά μεγάλο σκάνδαλο με φαρμακευτική εταιρεία, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι και τα δύο θα φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις οθόνες μας.

Η Jessica Chastain, πάλι, έχει τις αμφιβολίες της για τη γνησιότητα των προθέσεων της σειράς, αλλά αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα που διαρκεί εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες και δε φαίνεται ότι θα τελειώσει κάποια στιγμή σύντομα.