SONS OF ANARCHY/ MAYANS MC

Το spin-off του ‘Sons of Anarchy’ βρήκε τον πρωταγωνιστή του

Μπορούμε και επισήμως να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τα γυρίσματα.

Spin-off άκουγες και spin-off δεν έβλεπες, αλλά τώρα που βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του επόμενου ‘Sons of Anarchy’, τα νέα θα αρχίσουν να ρέουν.

Η παραγωγή του ‘Mayans MC’ μόλις καλωσόρισε τον JD Pardo (‘Revolution’, ‘East Los High’) ως κεντρικό χαρακτήρα της επερχόμενης σειράς, EZ Reyes.

Ο EZ θα είναι prospect στο charter των Mayans που δρα στα σύνορα της Καλιφόρνιας με το Μεξικό και άρα θα μας δώσει μια διαφορετική οπτική από αυτήν του Jax που ήταν ήδη μέλος του club όταν τον γνωρίσαμε.

Εκτός από τη δίψα του για εκδίκηση για τα καρτέλ που θα είναι το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής του ιστορίας, η σύνοψη του χαρακτήρα μιλάει και για “τον σεβασμό που χρειάζεται από τις γυναίκες που αγαπάει”.

Ο Pardo είναι το τέταρτο μέλος του καστ που ανακοινώνεται μετά τον Emilio Rivera που στο ‘Sons of Anarchy’ υποδυόταν τον αρχηγό του charter των Mayans στην Καλιφόρνια και θα βρίσκεται στη νέα σειρά ως guest star, τον μεγάλο Edward James Olmos του ‘Battlestar Galactica’ στον ρόλο του Felipe, πατέρα του ΕΖ που προσπαθεί να κρατήσει το παρελθόν του θαμμένο και τους γιους του στον δρόμο του νόμου, και τον Clayton Cardenas (‘American Crime’) ως αδερφό του ΕΖ, κανονικό μέλος του club και λιγότερο αγαπημένο μέλος της οικογένειάς του.

Τον πιλότο της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Kurt Sutter, δημιουργός του ‘Sons’, ενώ για τα σενάρια θα είναι υπεύθυνος ο Elgin James.

Ήθελα να βρω μία δυνατή, ξεχωριστή φωνή Λατινοαμερικάνου. Γιατί δεν πιστεύω ότι ένας λευκός τύπος από το Τζέρσεϊ θα έπρεπε να γράφει για τη λατινοαμερικανική κουλτούρα και παραδόσεις. Ο Elgin είναι αυτή η φωνή

Ο James έχει σκηνοθετήσει το ‘Little Birds’ που έφτασε μέχρι το Φεστιβάλ Sundance, αλλά η αυθεντική φωνή που έψαχνε ο Sutter βρίσκεται και στο παρελθόν του δημιουργού.

Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος έχει εκτίσει ποινή για την κατηγορία εκβιασμού στο παρελθόν και στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, μάλιστα, είχε ιδρύσει την οργάνωση Friends Stand United – λεγόταν Fuck Shit Up αρχικά – με στόχο τις επιθέσεις σε εμπόρους ναρκωτικών, Νεοναζί και άλλες ρατσιστικές συμμορίες σε punk rock συναυλίες. Η FSU είναι καταγεγραμμένη ως συμμορία από το FBI, αλλά η ίδια η οργάνωση απορρίπτει την κατηγοριοποίηση αυτή.

Εσύ πόσο πολύ περιμένεις το ‘Mayans MC’; Κάνε πάρτι μαζί μας στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘Sons of Anarchy’ δίνει επισήμως τη σκυτάλη στο ‘Mayans MC’