ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To ‘Transparent’ θα έχει και 4η σεζόν

Η σειρά του Amazon συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της.

Η οικογένεια Pfefferman θα επιστρέψει στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στο 2017, παρέα με τις δύο Χρυσές Σφαίρες και τα πέντε Emmy της.

Ο Jeffrey Tambor θα συνεχίσει να υποδύεται την Maura Pfefferman, μία τρανς γυναίκα που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή μετά τη μετάβασή της, ενώ οι Amy Ladecker, Jay Dyplass, Gaby Hoffman και Judith Light θα επιστρέψουν στους ρόλους της εκκεντρικής οικογένειάς της που εκτός από τον προβληματισμό τους για την αλλαγή του πατέρα και πρώην συζύγου τους αντίστοιχα, έχουν πολύ δράμα και στην προσωπική τους ζωή.

Η Jill Soloway που εμπνεύστηκε τη σειρά όταν ο πατέρας της αποκάλυψε στην οικογένειά τους ότι είναι τρανς, θα παραμείνει στη θέση της showrunner, που στη δική της περίπτωση μεταφράζεται σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή.

Όσο για τη συνεργασία με το Amazon, αυτή φαίνεται ιδανική.

Το ‘Transparent’ έχει βρει το κατάλληλο σπίτι, γεγονός που φαίνεται και από τις δηλώσεις της Solloway.

“Η εκρηκτική ελευθερία που προσφέρει το Amazon και η επαναστατική σκέψη είναι αυτά που γέννησαν τη σειρά αυτή. Είναι παραπάνω από τηλεόραση για εμάς, είναι η δική μας εκδοχή του πιο φιλόδοξου streaming που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Περνάμε τέλεια με τη συμμετοχή της δεύτερης σεζόν για τα φετινά βραβεία, όπως και κάνοντας μοντάζ και τελειώνοντας την τρίτη σεζόν για το ερχόμενο φθινόπωρο. Τα νέα για μία τέταρτη σεζόν είναι τόσο, τόσο γλυκά. Οι Pfefferman έχουν πολλές ιστορίες ακόμα να πουν και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να τις λέμε”.

Στην αναμονή λοιπόν.