NETFLIX

6 αδιάβροχες σειρές κι εκπομπές για να χαζέψεις στο νησί

Με αυτές τις σειρές και τα προγράμματα στη βαλίτσα, οι διακοπές στο νησί θα έχουν άλλον αέρα.

Είμαι ο άνθρωπος που θα στηρίζω μέχρι τέλους ότι καλοκαίρι δεν σημαίνει απαραίτητα νησί. Ακόμα και στην Ελλάδα της ασύλληπτης ακτογραμμής και των εκατοντάδων νησιών που θες δυο ζωές για να επισκεφθείς.

Είμαι και ο ίδιος άνθρωπος όμως που ως Κυκλαδίτισα και λάτρης του νερού, θα πω ταυτόχρονα πως ναι, το νησί έχει άλλη χάρη. Και άλλον χαρακτήρα το καθένα. Και άλλο τοπικό φαγητό για να γευτείς. Και άλλη μία παραλία για να ανακαλύψεις. Και 60 συνδρομητικά κανάλια, και αμέτρητες εφαρμογές Android TV, και Netflix. Εντάξει, αυτά δεν τα έχει το νησί, η WIND VISION τα έχει. Κι αν έχεις δικό σου σπίτι στο νησί και σκοπεύεις να περάσεις την σεζόν εκεί, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να βάλεις WIND VISION και εκεί.

Αλλά ας πάμε στο πιο πιθανό σενάριο. Να πηγαίνεις για λίγο στο νησί, να θες απλά να μην χάσεις λεπτό από τα αγαπημένα σου προγράμματα ακόμα κι όταν είσαι διακοπές. Αν πρόκειται να πάρεις ένα βιβλίο στην παραλία, γιατί να μην έχεις και την επιλογή μιας σειράς; Αν δεν είσαι του μεσημεριανού καλοκαιρινού ύπνου, εκείνου που σου αφήνει ίχνη σεντονιού στη μούρη και ένα κεφάλι με πραγματικό βάρος ικανό για σφαιροβολία, γιατί να μην πνίξεις τα ροχαλητά των άλλων με το tablet ή το κινητό σου;

Η WIND VISION ανοίγει έναν υπέροχο κόσμο ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Αρκεί να έχεις WIND VISION πίσω στο σπίτι, ώστε να κατεβάσεις το WIND VISION app στο κινητό ή το tablet. Το μόνο που θα χρειάζεσαι μετά από αυτό είναι WiFi ή 4G για να απολαύσεις εκατοντάδες Netflix σειρές και προγράμματα που σε περιμένουν στον κόσμο της WIND VISION. Αν έχεις το app στο κινητό ή το tablet σου και βρεις WiFi στα ενοικιαζόμενα, το σπίτι ή το ξενοδοχείο, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Σειρές, ντοκιμαντέρ και ατέλειωτη μουσική σε περιμένουν στο λιμάνι να φανείς.

 

Παρακάτω θα βρεις έξι επιλογές που μπορείς να πακετάρεις μαζί σου, πλάι στην πετσέτα θαλάσσης και τις σαγιονάρες σου:

PRISON BREAK (2017) για τα πρωινά που οι άλλοι ακόμα κοιμούνται

Για τον περιπετειώδη επισκέπτη νησιού που δεν έχει σίδερα ούτε η καρδιά της ούτε η φυλακή για να τον κλείσει. Παραδέξου ότι σου είχε λείψει το Prison Break και ότι στην επανέκδοσή του που παίζει δυνατά στο FOX, έχεις βρει την χαμένη σου πίστη στις σειρές με φυλακές. Οι κριτικοί διχάστηκαν, οι φανατικοί του όμως όχι γιατί καταφέρνει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, με τρελό ανταγωνισμό σε σχέση με τότε, να βάζει κάτω άλλες σειρές και να κερδίζει την αγάπη του κοινού.

Μην σκας που έχεις ξυπνήσει εσύ από τα χαράματα. Με τη δυνατότητα “catch up tv” στην WIND VISION θα δεις τα επεισόδια των τελευταίων 7 ημερών ό,τι ώρα και μέρα θες εσύ.

NEW GIRL για την αναμονή μέχρι να μπεις στο ντους

Στo κάθε χρόνο και καλύτερο ‘New Girl’, η Jess, ο Nick, ο τιτάνας Schmidt, η Cece και όλη αυτή η υπέροχη παρέα της συνεχόμενης γκάφας και ξεγνοιασιάς, αποτελεί σταθερά για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας σου. Όχι, δεν χρειάζεται να του δίνεις όλη την προσοχή σου. Η Jess θα σε αγαπάει με τον ίδιο τρόπο που αγαπά όλα τα πλάσματα στον κόσμο αυτό, ακόμα κι αν εσύ παρακολουθείς την σειρά του FOXlife σε ένα μπαλκόνι που ατενίζει το Ιόνιο με τα πόδια απλωμένα σε πλαστική καρέκλα.

Το χιούμορ της σειράς στο υπέροχο σενάριο που κάνει τον Schmidt ήρωα κάθε άντρα εκεί έξω, είναι αρκετό για να σε κάνει να συνεχίσεις να βλέπεις τα επεισόδια ακόμα κι όταν ετοιμαστούν όλοι και φύγετε για τη βραδινή σας βόλτα στο λιμάνι ή τη χώρα του νησιού.

DINERS, DRIVE-INS & DIVES για εκείνα τα βράδια που δεν θα βγεις

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στο Food Network είναι η εκπομπή που κάνει ο Guy Fieri επισκεπτόμενος απόμερες γωνιές της γης αυτής αναζητώντας καντίνες και μικρά εστιατόρια που κρύβουν γευστικούς θησαυρούς. Το μόνο πρόβλημα; Ότι θα πρέπει να έχεις φροντίσει να εξασφαλίσεις το φαγητό σου για όταν πεινάσεις γιατί αποκλείεται να δεις αυτή την εκπομπή και να μην λαχταρίσεις να φας κάτι στο νησί. Δεν θα βρεις εύκολα όσα θα δεις στο tablet ή το κινητό σου. Αλλά ένα αξιοπρεπές σουβλάκι θα το έχει το νησί που διάλεξες, δεν μπορεί.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS για μέχρι να σε πάρει ο απογευματινός ο ύπνος

Αν πεις ότι δεν σου αρέσει να βλέπεις τι γίνεται στη ζωή των Kardashians, θα πέσει φωτιά να σε κάψει κι είναι κρίμα, διακοπές είσαι. Οι 5 αδερφές και οι περιπέτειές τους (μάνα, πατέρα και αδερφό τους βαριέμαι λίγο), επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι με νέα σεζόν στο E! και θα είναι η καλύτερή σου ψυχαγωγία, ιδανική για την στιγμή που βγήκες από το ντους και ξαπλώνεις καθαρός στα σεντόνια για να σε πάρει ο ύπνος. Tablet ή κινητό ανά χείρας, WIND VISION app και μπαίνεις για λίγο στη ζωή των Kardashians. Με την άφιξη του μωρού της Khloe και τις υπόλοιπες να μην κάθονται ποτέ σε ησυχία, πίστεψέ με δεν θα βαρεθείς λεπτό. Εντάξει και να βαρεθείς, είπαμε. Νάνι και τα λέμε αργότερα.

STORAGE WARS για τις μέρες που έβγαλε συννεφιά και θα μείνετε λίγο σπίτι

Στην αρχή θα σου φανεί περίεργο. Γιατί να θέλω να δω Αμερικανούς να ανοίγουν τις αποθήκες τους και περίεργους τύπους να τους δίνουν εκτιμήσεις για το πόσο κοστίζουν όσα ξεψαχνίζουν; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί είναι γαμάτο! Μέχρι το History Channel να επιστρέψει από Οκτώβρη με τις σειράρες τύπου Vikings, το αγαπάμε και το απολαμβάνουμε στην WIND VISION για εκπομπές όπως το Hunting Hitler ή το Combat Machines. Αλλά το πιο εθιστικό όλων ακόμα κι αν ντρέπομαι λίγο που το λέω είναι αυτό το κυνήγι ανεκτίμητων θησαυρών μέσα σε ιστούς αράχνης.

Άσε που καμιά φορά τσακώνονται πολύ σοβαρά και το θέμα ξεφεύγει. Πάρτε και ποπ κορν να έχετε πρόχειρα.

ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ για την ερημική παραλία που θα ανακαλύψετε

 

Τελευταία πρόταση και – κατά πάσα πιθανότητα – καλύτερη.

Με 13 κανάλια να παίζουν στον κόσμο της WIND VISION, εσύ διαλέγεις τι πρόγραμμα θα κάνεις σε εκείνη την παραλία που θα ξετρυπώσετε και θα είστε μόνοι, εσύ και η παρέα σου. 3 κανάλια MTV, το φανταστικό VH1, 8 κανάλια Stingray και το C Music TV, ολα στη διάθεσή σου για να μην ξεμείνεις ποτέ από τη μουσική που λατρεύεις. Κι όχι μόνο στην παραλία. Και στο δωμάτιο όσο τσιλάρετε ή ετοιμάζεστε. Και στο λιμάνι όσο περιμένετε το πλοίο να φανεί και όπου αλλού εσύ θες μιας και έχεις τον κόσμο της WIND VISION στο tablet και το κινητό σου.

***

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.