NETFLIX

To σύμπαν του Mark Millar έρχεται να σαρώσει το Netflix

Βάλε και δύο κουτιά μαρμελάδα και μπόλικο ζαμπόν, κυρ Στέφανε, και τρεις σοκολατίτσες για τα παιδιά.

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς ανακοινώθηκε ότι το Netflix πήρε τα δικαιώματα του εκδοτικού οίκου Millarworld, ιδρυμένο από τον Mark Millar και στέγη του έργου του, με σκοπό να το μεταφέρει στην οθόνη μας. O Mark Millar έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως δημιουργός του Kingsman και του Kick-Ass. Στους κομικούς κύκλους είναι ακόμα γνωστότερος και το Netflix βάλθηκε να μεταφέρει όλο του το εἶναι στην οθόνη μας.

Δεν πέρασε ένας χρόνος λοιπόν, σε αντίθεση με το τι συνιθίζεται όταν στούντιο αποκτάνε δικαιώματα, και το Netflix παρείγγειλε ήδη μια σεζόν 8 επεισοδίων βασισμένη στο κόμικ ‘Jupiter’s Legacy’ του Millar. Πρόκειται για μία πρώτη γενιά υπερηρώων που απέκτησε δύναμη στα 30s και που βρίσκεται αντιμέτωπη με τα παιδιά της στο παρόν. Showrunner της σειράς θα είναι ο δημιουργός του ‘Daredevil’ Drew Goddard .

Ζήτησε επίσης 6 επεισόδια βασισμένα στο ‘American Jesus’, το οποίο πρόκειται για την ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι είναι η μετενσάρκωση του Χριστού.

Και η παραγγελιά δεν τελειώνει εδώ.

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως και σε τρεις ταινίες (ο θεός βοηθός) βασισμένες στα κόμικ του. To ‘Huck’ για έναν υπερήρωα τύπου Superman, το ‘Empress’ μια ιστορία διαγαλαξιακής καταπίεσης και το ‘Sharkey the Bounty Hunter’ για δύο κυνηγούς επικυρηγμένων στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους.

Εβίβα!

***

Απόλαυσε περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.