ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι τίτλοι αρχής του ‘American Gods’ είναι ένα έργο τέχνης

Αυτό το τοτέμ κάπως θα γκρεμιστεί.

Κάποτε οι τίτλοι αρχής μιας σειράς ήταν κανονική 3λεπτη τουλάχιστον ιεροτελεστία, με ένα τραγούδι που αν όλα πήγαιναν καλά θα χαρακτήριζε τη σειρά και θα μπορούσε να γίνει και χιτ, να ντύνει τις κάρτες με τα ονόματα των ηθοποιών. Μετά ήρθε το ‘LOST’ και οι τίτλοι έγιναν λακωνικοί, με ένα σύντομο πέρασμα του τίτλου, μίνιμαλ γραφικά και ένα ορχηστρικό κομμάτι να δίνει αμέσως το στίγμα του τόνου της σειράς. Τώρα, με την επιβλητικότητα των τίτλων του ‘Game of Thrones’ και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια, το trend των πιο αρτίστικων τίτλων εξαπλώθηκε στις ορίτζιναλ σειρές του Netflix, το ‘Westworld’, το ‘Hannibal’ και άλλες δουλειές.

Από τον καλλιτεχνικά επιδέξιο Bryan Fuller (‘Hannibal’, ‘Pushing Daisies’), τον showrunner της επερχόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του ‘American Gods’, και την αισθητική του, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την επιλογή του καλύτερου συνεργάτη για να αναλάβει την απόδοση της μάχης των Θεών, Παλιών και Νέων, μέσα σε μόλις 1.5 λεπτό.

Το στούντιο Elastic δημιούργησε έναν αλλόκοτο, ατμοσφαιρικό συνδυασμό από μοντέρνα τεχνολογία και ίχνη από το παρελθόν για “να ταιριάξουν απομεινάρια Παλιών και Νέων Θεών σε ένα τοτέμ γιγαντιαίων διαστάσεων”. Δες πώς παρακάτω:

 

Ετοιμάσου για τη μεγάλη μάχη με το ακόλουθο τρέιλερ:

* Το ‘American Gods’ κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Neil Gaiman και ο Terry Pratchett μας στέλνουν ‘Καλούς Οιωνούς’
Ο Thor και ο Loki ζωντανεύουν από τον Neil Gaiman