QUIZ

Πόσο Frank Underwood είσαι;

Έχεις αυτό που χρειάζεται για να φτάσεις -με κάθε κόστος- στην κορυφή;

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Ή μάλλον, υπάρχουν χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια είδη, όμως εμείς σήμερα θα εστιάσουμε σε δύο συγκεκριμένα για χάρη του κειμένου μας.

Αυτούς που πορεύονται με μότο της ζωής τους το ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’ και πατάνε επί πτωμάτων για να φτάσουν στην κορυφή και να πάρουν αυτό που θέλουν, κι εκείνους που πάνε με το σταυρό στο χέρι και δεν θέλουν το κακό κανενός.

Αν είσαι ένας από τους αμέτρητους φανατικούς του ‘House of Cards’, ξέρεις ήδη σε ποια κατηγορία ανήκει ο Frank Underwood, αφού έχεις δει όλα όσα έχει κάνει μέχρι να φτάσει να γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α. αλλά και για να παραμείνει στο οβάλ γραφείο στη συνέχεια.

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς, η οποία επιστρέφει με τον 5ο της κύκλο στο COSMOTE CINEMA 4HD την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς, ετοιμάζεται για τις αμερικάνικες εκλογές του 2020 σε ακόμη ένα πολιτικό θρίλερ που θα μας φέρει ιστορίες χειραγώγησης και δολοπλοκίας.

Αλλά τον Frank τον μάθαμε πια, τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει εντύπωση. Το θέμα μας είναι, εσύ πόσο του μοιάζεις και πόσο ικανός είσαι να καταφύγεις στην ίντριγκα για να πετύχεις τον στόχο σου;

Πριν βιαστείς να το παίξεις άγγελος, το παρακάτω κουίζ θα σε βοηθήσει να καταλάβεις: