QUIZ

Quiz: Πόσο καλά θυμάσαι την 1η σεζόν του Westworld;

Πόσο έτοιμος είσαι για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν;

Αν δεν μπερδεύτηκες σε κανένα σημείο της 1ης σεζόν του ‘Westworld’, λες ψέματα. Ναι, είμαστε προκατειλημμένοι εναντίον σου. ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ.

Το ΗΒΟ, μετά από μια τιτάνια προσπάθεια παραγωγής που σταμάτησε και ξεκίνησε δύο φορές, πόνταρε τελικά τα πάντα όλα στο ‘Westworld’ και ευτυχώς αποζημιώθηκε.

Η τηλεθέαση της 1ης σεζόν ξεπέρασε τις προσδοκίες και θεωρείται πια η σειρά που θα πάρει τη σκυτάλη από το ‘Game of Thrones’.

Η δική μας προτροπή είναι να το ευχαριστηθείς όσο θα το έχεις τώρα που επιστρέφει, γιατί αναμένεται ξανά τεράστιο break μετά τη 2η σεζόν του.

Προς το παρόν, follow the maze και διαπίστωσε εάν είσαι έτοιμος για την πρεμιέρα ή πρέπει να φρεσκάρεις τη μνήμη σου με τα περσινά recaps του PopCode.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας ‘Westworld’ κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, από την Κυριακή 22 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα στο Novacinema4HD. Η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα 23 Απριλίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:30.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

FOLLOW THE MAZE:

Όλα τα recaps της 1ης σεζόν από το PopCode