STAR TREK DISCOVERY

To ‘Star Trek: Discovery’ βρήκε πρωταγωνίστρια κι έρχεται από το ‘Walking Dead’

Την ψάχνανε καιρό, αλλά τη βρήκανε.

Όταν πήραμε τα μαντάτα για την αποχώρηση του Bryan Fuller από το ‘Star Trek: Discovery’, απογοητευτήκαμε. Πέρα από το πολύ τίμιο βιογραφικό του που θα γέμιζε οποιονδήποτε με αυτοπεποίθηση για το νέο εγχείρημα, το όραμα του Fuller για τη σειρά ήταν σαφές, σύγχρονο και απόλυτα συντονισμένο με την ιδιοσυγκρασία του ‘Star Trek’.

Τελικά οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη σειρά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να ξεκόλλησαν τη διαδικασία του κάστινγκ που ήταν για καιρό στάσιμη.

Αρχικά είχαμε το κάστινγκ τριών ηθοποιών μέσα στην εβδομάδα (Chris Obi, Shazad Latif, Mary Chieffo) και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πρόκειται για τρεις νέους Klingons.

Τώρα έχουμε και το κάστινγκ του βασικότερου ρόλου της σειράς, της πρωταγωνίστριας δηλαδή του ‘Discovery’, που ακουγόταν για καιρό ότι ήταν η δυσκολότερη επιλογή που έπρεπε να κάνουν οι συντελεστές, με αποτέλεσμα να καθυστερεί όλο το πρότζεκτ.

Τελικά ο ρόλος πήγε στην Sonequa Martin-Green, γνωστή ως Sasha στο ‘Walking Dead’. Η Sasha είναι από τους λίγους χαρακτήρες της σειράς εκτός του ορίτζιναλ καστ που έχουν παραμείνει ζωντανοί, αλλά μάλλον οι φαν της θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν. Αν δε μπορέσουν να συνδυαστούν τα γυρίσματα των δύο σειρών, η Martin-Green θα πρέπει να αποχωρήσει από τη σειρά του AMC και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Εκτός κι αν οι παραγωγοί την είχαν ήδη ενημερώσει για τη μοίρα του χαρακτήρα της και άρχισε ξανά τις οντισιόν.

Η ηθοποιός θα συμμετάσχει στο καστ που μέχρι στιγμής μετράει τη Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’), τον Anthony Rapp (‘The Knick’) και τον Doug Jones (‘The Strain’).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα τα recaps του PopCode για το ‘Walking Dead’