DC

‘The Flash’: Draco Malfoy vs. Barry Allen;

Το νέο μέλος του καστ στο ‘Flash’ είναι το περίεργο νέο της εβδομάδας.

Λίγη παραπάνω μαγεία θα έχει η σειρά ‘The Flash’ από τον Οκτώβρη, αλλά δε θα οφείλεται σε καινούριο metahuman.

Ο Tom Felton, ο συμμαθητής του Harry Potter που αγαπούσες να μισείς, θα είναι ο νέος συνεργάτης του Barry Allen στο αστυνομικό τμήμα της Central City. Περίεργη επιλογή με την πρώτη ματιά και ακόμα πιο περίεργο το γεγονός ότι δεν πρόκειται για έναν από τους αναγνωρίσιμους guest star που μας φέρνει η σειρά κάθε χρόνο, αλλά για έναν ρόλο που θα απαιτεί τη συνεχή του παρουσία.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ονομάζεται Julian Dorne και θα μυριστεί ότι κάτι τρέχει παραπάνω με τον Barry Allen, απ’ όσα μπορεί κανείς να δει με γυμνό μάτι. Σκούρα δηλαδή τα πράγματα για τον Barry, που ούτως ή άλλως θα έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ διαφορετική πραγματικότητα από τη δική του από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να σώσει τη μητέρα του.

Ο νέος κύκλος του ‘Flash’ θα είναι η τηλεοπτική εκδοχή του διάσημου ‘Flashpoint’ storyline από τα κόμικ, που τελικά οδήγησε στο ‘New52’ reboot της DC το 2011. Με τα μέλη της Justice League να απουσιάζουν από τη σειρά ενώ αποτελούσαν μεγάλο μέρος της έντυπης ιστορίας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα στηθεί τηλεοπτικά η κρίσιμη για τη ζωή του Barry αυτή πλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι 10 καλύτερες animated ταινίες της DC για το καλοκαίρι σου.