ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το καστ του ‘Twin Peaks’ μιλάει για τη μεγάλη επιστροφή που περιμένεις

Η ώρα για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό comeback έβερ πλησιάζει.

Μία που τρελαθήκαμε όταν τελείωσε η οδύσσεια για το ‘Twin Peaks’ και ανακοινώθηκε ότι θα επιστέψει δια χειρός και νόμου David Lynch, μία που η παραγωγή ξεκίνησε και την κάλυψε πέπλο μυστηρίου βαρύτερο κι από αυτό της ίδιας της σειράς.

Μην ανησυχείς όμως, δεν ήταν στη φαντασία σου όλο αυτό. Η νέα σεζόν γυρίστηκε και βρίσκεται σε μεταπαραγωγικό στάδιο, ενώ ο Lynch που θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια. στοχεύει σε ανοιξιάτικη πρεμιέρα μέσα στο 2017. Φυσικά δεν περίμενε κανείς να ανοίξει τα χαρτιά του από τόσο νωρίς, αλλά τουλάχιστον τα μέλη του καστ φαίνονται παραπάνω από ικανοποιημένα με την τροπή που πήραν οι εξελίξεις στο Twin Peaks. Σα να μην πέρασε μια μέρα για τους παλιούς (Kyle MacLachlan, Miguel Ferrer, Dana Ashbrook, Jim Belushi και λοιποί άλλοι), μια νέα μέρα ξεκινά για τους καινούριους (Josh McDermitt, Ashley Judd, Michael Cera, Amanda Seyfried).

Πέρυσι τον Δεκέμβριο πήραμε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο που θα ξεκινήσει χρονικά 25 χρόνια από τα γεγονότα που έχουμε ήδη παρακολουθήσει και χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, αυτή η μυστήρια φιγούρα που είδαμε στο τέλος του μάλλον μας υποδεικνύει ότι η πόλη δεν είναι ακόμα ασφαλής.

“25 χρόνια μετά την έρευνα του Dale Cooper για τη δολοφονία της Laura Palmer, το FBI βρίσκει ένα κουτί του οποίου την προέλευση δε σκοπεύει να αποκαλύψει. Μέσα στο κουτί, ένας μεγάλος φάκελος. Μία πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να αναλύσει όλα τα αρχεία του φακέλου και όλα όσα έχουν σχέση με την παράξενη πόλη των Twin Peaks. Επίσης πρέπει να διευκρινίσει την ταυτότητα του ανθρώπου που έφτιαξε τον φάκελο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύπτει μυστικά για τις ζωές των κατοίκων της πόλης, αλλά και ερευνητικές αναφορές του Dale Cooper που έχει έκτοτε εξαφανιστεί, αποκόμματα εφημερίδων, μία αναφορά αυτοψίας και άλλες απόρρητες πληροφορίες”.

Τόσα μόνο μοιράστηκε μαζί μας ο έτερος δημιουργός της σειράς, Mark Frost, στο βιβλίο του ‘The Secret History of Twin Peaks’ και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη στιγμή που θα μάθουμε περισσότερα.