ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο τρέιλερ του ‘Sherlock’ κρύβει μυστικά

Το teaser του BBC θέλει να ακολουθήσουμε τα ίχνη του.

Λίγες εβδομάδες έμειναν μόνο για το reunion μας με τον Sherlock. Την 1η Ιανουαρίου θα μπορούμε επισήμως να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για τα ογκωδέστατα διαστήματα που περνάμε μακριά από τη Baker Street (και να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για το επόμενο ογκωδέστατο διάστημα).

Στο μεταξύ έχουμε ένα καινούριο teaser που μπορείς να δεις παρακάτω. Μόλις το τελειώσεις, κάνε scroll για να διαβάσεις όσα πρόσεξαν τα Ίντερνετς στο παρακάτω τρέιλερ.

Όπως θα διαπίστωσες, δεν έχουμε να συζητήσουμε για καινούριες σκηνές, αλλά πέρα από το υγρό στο πάτωμα που πολλοί εικάζουν ότι είναι αίμα και όχι νερό, υπάρχουν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες που μπορούμε να κουβεντιάσουμε.

1. Θα έχουμε comeback Moriarty;

Η παρτιτούρα που επιπλέει στο πάτωμα γράφει “Miss Me?” και ξέρουμε όλοι πού το έχουμε ξανακούσει αυτό. Επιπλέον το πορσελάνινο φλιτζάνι που θα εντοπίσεις, μοιάζει πολύ με αυτό απ’ το οποίο είχε πιει τσάι ο Moriarty στο σαλόνι του Sherlock.

2. Είναι ο Tom Hiddleston ο “άλλος αδερφός” του Sherlock;

Οι φαν της σειράς έχουν δείξει κάτι παραπάνω από φανατική πρόθεση να δουν τον Tom Hiddleston στο ‘Sherlock’ και στο περασμένο Cοmic-Con του San Diego, ο Mark Gatiss είχε υπονοήσει με το παρακάτω ποστ του στο Twitter ότι το όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Υπόψιν ότι το #blud είναι αργκό για το “αδερφός”.

Και τώρα τι βλέπουμε στο νέο τρέιλερ; Ένα αντίγραφο του ‘Henry V.’, το έργο του Shakespeare. Τον ρόλο δηλαδή που υποδύθηκε στο ‘Hollow Crown’ του BBC ο Hiddleston.

3. Θα πνιγεί κανείς;

Φτάνει και το ίδιο το νερό (;) που τους περιτριγυρίζει για να κάνουμε υποθέσεις, αλλά και η μινιατούρα μιας βάρκας δίνει καλύτερες βάσεις στο συμπέρασμα. Ειδικά όταν γράφει πάνω “RNLI”, δηλαδή Royal National Lifeboat Institute.

4. Ζηλεύω τις περσικές σου παντόφλες

Σε ένα από τα βιβλία του Arthur Conan Doyle, ο Sherlock βάζει τον καπνό σου σε μία περσική παντόφλα. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό Easter egg για τους φανατικούς αναγνώστες του ντετέκτιβ, αλλά θα μπορούσε να είναι και κάτι παραπάνω για τη νέα πλοκή.

Στο μεταξύ όσο περιμένεις τη νέα σεζόν, μπορείς να δεις όλες τις επίσημες φωτογραφίες της παρακάτω: