ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτή είναι η νέα crime μίνι σειρά του ΗΒΟ που θα ξεκινήσει μετά το ‘Game of Thrones’

Το 'The Night Of' υπόσχεται αγωνία, ανατροπές, δικαστικές διαμάχες κι έναν βραβειακό John Turturro.

Αυτό το καλοκαίρι το ΗΒΟ δε θα έχει ‘True Detective’ (και μπορεί κανένα άλλο καλοκαίρι να μην έχει πια) όμως οι επιτελείς του δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτρεξαν, έψαξαν, δούλεψαν, και έχουν μια νέα αστυνομική μίνι σειρά να μας παρουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι, με το που το ‘Game of Thrones’ θα μας αποχαιρετήσει.

Το ‘The Night Of’ είναι μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων που έρχεται από τον Steven Zaillian, ένα μάλλον άνισο ταλέντο που όμως στο κατάλληλο περιβάλλον μας έχει δώσει στο παρελθόν δυνατές κινηματογραφικές στιγμές (‘The Girl with the Dragon Tattoo’, ‘Gangs of New York’, Όσκαρ για το ‘Schindler’s List’). Μαζί του στη συγγραφή θα έχει έναν βετεράνο από το ‘The Wire’, το οποίο μοιάζει πολύ ταιριαστό με το είδος τηλεόρασης στο οποίο θέλει να κινηθεί αυτή η μίνι σειρά: Βαθιά, στα άδυτα ενός δικαστικού συστήματος που δεν αναγνωρίζει ανθρώπους ή ελαφρυντικά ή κοινωνικές συνθήκες, ένας άντρας βρίσκεται παγιδευμένος κι ένας άλλος προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Βασίζεται στην αγγλική σειρά ‘Criminal Justice’, ενώ στο τρέιλερ φαίνεται να πρωταγωνιστεί κι ο Michael K. Williams του ‘The Wire’, το οποίο είναι πάντα κάτι που θα σημειώνουμε όπου κι αν τον βλέπουμε επειδή έχουμε αξίες φίλοι μου. Κατά τα άλλα,

Ο Riz Ahmed παίζει έναν άντρα που ξυπνά και βρίσκει τη γυναίκα με την οποία πάρταρε, νεκρή. Σύντομα βρίσκεται παγιδευμένος στο σύστημα. Ο John Turturro είναι εκεί για να παίξει το ρόλο που θα μας κάνει να πανηγυρίζουμε περισσότερο ή να γράφουμε τις ατάκες του στα social media μας. Η σειρά θα ακολουθεί την αστυνομική έρευνα γύρω από αυτή την υπόθεση φόνου, εξερευνώντα παράλληλα όλες τις μικρές, εφιαλτικές λεπτομέρειες του δικαστικού συστήματος.

Μυρίζομαι Έμμυ στο μέλλον του. Δες το τρέιλερ:

 

Το ‘The Night Of’ ξεκινά στις 10 Ιουλίου.