ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O James Franco ποντάρει στη βιομηχανία πορνό

Οι παραγωγοί του 'Wire' επιστρέφουν με ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο πρεστίζ δράμα.

Ο James Franco και η Maggie Gyllenhaal γίνονται επιχειρηματίες σε μια Νέα Υόρκη των ‘70s που δε συγχωρούσε εύκολα. Η επιχείρησή τους όμως δε μοιάζει (λογικά) με τις υπόλοιπες.

Οι παραγωγοί του ‘The Wire’ – το όνομα του παραγωγού/showrunner/σεναριογράφου David Simon είναι αυτό που σε αφορά περισσότερο – επιστρέφουν στο HBO με το ‘The Deuce’, ένα πρεστίζ δράμα με τον Franco σε ρόλο των δίδυμων αδερφών, Vincent και Frankie Martino, έναν τζογαδόρο κι έναν bartender αντίστοιχα που μπλέκουν με τη μαφία, και τη Gyllenhaal στον ρόλο της Eileen ‘Candy’ Merrell, μιας ιερόδουλης που κάνει τη μετάβαση από τους δρόμους στις ερωτικές ταινίες. Μαζί θα συνεργαστούν για να καινοτομήσουν και να στήσουν την βιομηχανία που σου έδωσε το ‘Deep Throat’ το ‘72 (μπορείς να δεις και την πρεμιέρα του στο κλιπ).

Η σειρά θα εξερευνήσει την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού HIV, την έκρηξη των κτηματομεσιτικών και τις προσπάθειες της αστυνομίας να βάλει φρένο στο πορνό.

Ο Franco είναι ο δεύτερος ηθοποιός φέτος μετά τον Ewan McGregor στο ‘Fargo’ που υποδύεται αδέλφια, ενώ η Gyllenhaal επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τo ‘The Honorable Woman’ που της χάρισε μια Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά το 2015.

Το ‘The Deuce’ θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 8 επεισόδια.