ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι ‘Inhumans’ της Marvel ετοιμάζουν πραξικόπημα

Αν είχες μεγάλες προσδοκίες για τη βασιλική οικογένεια της Marvel, αυτό το τρέιλερ μπορεί να στις προδώσει.

Το Comic-Con του San Diego έχει ξεκινήσει και μαζί του κάνουν πρεμιέρα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που περιμένουμε.

Μία σειρά από αυτές είναι οι ‘Inhumans’ της Marvel που ήταν αρχικά να εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη, αλλά μετά από διάφορες προσπάθειες και ανακατατάξεις θα βρεθούν τελικά στη μικρή. Με την ποιότητα και την ποσότητα των υπερηρωικών σειρών να ανεβαίνει διαρκώς με λίγες εξαιρέσεις, αυτό δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να σημαίνει τον υποβιβασμό τους.

Βγήκε όμως το υλικό με τους cosplayers, εχμ συγνώμη, τους αυτοκρατορικούς ηγέτες του διαστήματος και εντάξει, δε θα λέγαμε ότι είναι και η καλύτερη εκδοχή τους που θα μπορούσαμε να δούμε.

Ο διάλογος είναι αδύναμος, οι πρωταγωνιστές μοιάζουν να περνούν πολύ μέτρια, τα κουστούμια θυμίζουν Απόκριες και δε θέλουμε να μιλήσουμε για το CGI στα μαλλιά της Medusa.

Η σειρά, όμως, έχει λίγο ακόμα καιρό να βελτιωθεί μέχρι την πρώτη της προβολή της στις 29 Σεπτεμβρίου στο ABC, το δίκτυο που φιλοξενεί και το ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’, οπότε προς το παρόν θα πούμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο Black Bolt, η Medusa, η Crystal, ο Lockjaw και οι υπόλοιποι Inhumans ζουν ειρηνικά στον Attilan μέχρι τη στιγμή που ο αδερφός του Black Bolt, Maximus, θα κάνει ένα πραξικόπημα για να πάρει την εξουσία. Η βασιλική οικογένεια θα καταφύγει στη Γη για να αναδιοργανωθεί και η μάχη για την επιβίωσή τους ξεκινά.