THE X FACTOR

The X- Factor Live V: Ίαν, αν ήσουν στα 90’s o Σάκης θα ήταν άνεργος

Ο συνήθης ύποπτος για τη νίκη του, κάθισε στο πιάνο και είπε ένα τραγούδι ακόμα. Και κορόμηλο το κλάμα από κάτω.

Αν ήμασταν τώρα στο Fame Story 3, θα λέγαμε ότι ο Ίαν είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αλλά ‘δεν βγαίνουν πια τέτοια reality’ θα πω με τρεμάμενη φωνή και θα αφήσω τη μαγκούρα μου να πέσει κάτω.

Βρε Ίαν, βρε Ίαν τι θα γίνει επιτέλους με την περίπτωσή σου; Και πριν μου απαντήσεις, αυτό το ‘κύριος Χρήστος’ για το Δάντη το ξέρεις ότι ήταν μαχαίρι στην καρδιά έτσι δεν είναι; Και ο έρμος, έστειλε και μήνυμα στο χαμογελαστό παιδί, Γιώργο Θεοφάνους, να ξαναηχογραφήσετε το κομμάτι αλαμπρατσέτα μετά από 13 χρόνια.

*Παρεμπιπτόντως, Σάκη μου αυτό το ‘το X-Factor δίνει ευκαιρίες’ μετά τις 100 φορές ‘δεν είναι γλυκούλι ούτε διαφήμιση είναι. ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ είναι. Ευχαριστώ. Και τώρα ας επιστρέψουμε στο πρόγραμμά μας.

Ομολογουμένως, το Ένα Τραγούδι Ακόμα του Ίαν Στρατή ήταν μία από τις καλύτερες εκτελέσεις (όχι στα δύο μέτρα) που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στο σόου. ‘Ήταν καταπληκτικός’ πράγματι όπως είπε και η μάμα Πέγκυ (που χθες βράδυ κέρδιζε και το μιλφ Πέγκυ άνετα, να τα λέμε και αυτά).

Όχι ότι οι υπόλοιποι κριτές πήγαν πίσω σε εγκώμια. Και η Τάμτα με την ανεκδιήγητη περούκα της και ο Τεό ο Μαραντίνης, τον εκθείασαν. Όμως να σου πω κάτι; Την παράσταση και πάλι, έκλεψε ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από το Instagram του και το φανταστικό βίντεο σέλφι του.

Να πέσει το βίντεο, παρακαλώ.

Θα μπορούσα κάπου εδώ να σταματήσω να μεταδίδω αλλά πριν περάσω στο κυρίως πιάτο με την χθεσινή εμφάνιση του Ίαν θέλω να πω ότι ίσως να είναι και ιδέα μου αλλά χθες, σε μερικά από τα γυρίσματά του ο Ίαν μου θύμισε Σάκη όταν έλεγε το Κάποτε Θα Είμαστε Μαζί. Σε συνδυασμό δε με τις τσιρίδες των κοριτσιών του κοινό από κάτω που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση, ήμουν έτοιμη να τσεκάρω στην ατζέντα τη χρονιά.

Ρε Ίαν, βάλε και ένα πέτσινο να τους τρελάνεις.

Και τώρα, λυσσάξτε:

 

Υ.Γ.: Χριστιάννα μου που έφυγες χθες βράδυ, η αλήθεια είναι ότι σε χαντάκωσε και η ενορχήστρωση. Καφέ ντελ Μάρ στις Κούπες μωρέ; Σοβαρευτείτε λίγο.