THE X FACTOR

The X-Factor Live X: Η Ρόζα και το χαρτάκι που διάβασε η Τάνια

Ο απολογισμός του χθεσινού ημιτελικού έχει από άριες μέχρι παραφωνίες και ένα Σάκη ντυμένο πον πον.

Σύνθημα-παρασύνθημα. Πόσο φανταστικό θα ήταν, αν για να διαβάσεις ένα κείμενο, φέρε ειπείν ένα ριάλιτι (καλή ώρα) θα έπρεπε να δώσεις πρώτα το συνθηματικό. Σκέψου τώρα το χθεσινοβραδινό σόου. Κλείσε και τα μάτια για περισσότερη ατμόσφαιρα, βγάλε το Σάκη ντυμένο Ρόζα, Ρόζα, Ροζαλία πάμε μαζί στη συναυλία από το μυαλό σου και σκέψου.

Συνθηματικό Πρώτο: Η Ρόζα.

Ε ρε τι ζήσαμε πάλι. ΤΙ. Το ντροπαλό λιοντάρι πήρε τις σκηνές και βγήκε με ύφος ότι θα μας τραγουδήσει έναν ωραίο, βαρύ, Μητροπάνο και προς στιγμήν, τρόμαξα ότι ήμασταν στους ημιτελικούς της Eurovision. Αλήθεια, εκείνος ο Σαρμπέλ, τι να γίνεται;

Τέλος πάντων. Η μάμα Πέγκυ τα πήρε κρανίο και με την ηρεμία της Τένιας Μακρή όταν είχε απέναντί της τον Αντρέα (τον Μικρούτσικο λέω προφανώς, αλλά κάνε και το κουίζ) αγριοκοίταξε τον Γιώργο Θεοφάνους σε φάση “το χαντάκωσες το παιδί“.

Σιγά τα αυγά τα κόκκινα, μάμα μου, Πέγκυ μου. Το ντροπαλό λιοντάρι, τα σούφρωσε λίγο περισσότερο τα φρύδια και μια χαρά καθαρή την έβγαλε. Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι και τη Ρόζα ρε παιδιά. Που για να του την περιγράψει η δασκάλα φωνητικής του στο βίντεο, τον πλησίασε με λάγνο βλέμμα και του είπε “τα χείλη σου, είναι λίγο ξερά;” με ένα θεατρινισμό, λίγο χειρότερο από αυτόν της Μιμής Ντενίση και στα σημείο καλύτερο από την τύπισσα που στο θέατρο του παραλόγου στο GoT, έκανε τη Σέρσεϊ.

Η μάμα Πέγκυ έξαλλη. Και “κόψατε στίχους, και ποιο δικαίωμα είχατε“. Σιγά βρε ΕΣΡ του πενταγράμμου. Σιγά. Τέλος πάντων. Άκουσέ τον και εσύ και βγάλε συμπεράσματα.

 

Συνθηματικό Δεύτερο: Η άρια.

Όχι η Σταρκ. Αλλά είμαστε μαζί της.

Αχ βρε Ίαν σατανά. Αχ.

Κατά τα άλλα, βρε Γιώργο μου, Θεοφάνους μου, αλήθεια τώρα. Στον έναν παίκτη σου βάζεις να πει το nessun dorma και στον άλλον το χαρτάκι; Με τον Βαλάντη να χτυπιέται στην πίστα λες και είναι τραγουδάει το ‘γουάκαμακα φον’;

Ώρες ώρες είσαι τόσο δίκαιος, που απορώ γιατί σε λένε Γιώργο και όχι Αριστείδη.

Ας δούμε λίγο το back to back, έτσι για να μπει καλά το Σάββατο.

Εδώ, η άρια:

Και εδώ, το κυνηγόσκυλο:

Συνθηματικό Τρίτο: Bye, bye Τάνια, κουτροbye Έλενα

Σε αυτό το σημείο δεν θα μιλήσω πολύ. Θα πω ότι η Παπαρίζου μου φαίνεται ότι έχει πάθει Ρουβά. Σάκη μου, μη χασκογελάς ντροπαλός, δεν το λέω για καλό. Για τη χαζομάρα το λέω.

Και πριν πέσει το βίντεο, και ΕΥΤΥΧΩΣ όχι η Έλενα, θα πω και ένα γεια στην Τάνια που εμένα προσωπικά μου βγάζει μία Καλομοίρα στο περισσότερο ταλαντούχο. Αλλά εντάξει, δεν είναι και η Άσπα Τσίνα, να πάει τελικό.

Συνθηματικό Bonus: Βρήκα την επόμενη διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια