ENTERTAINMENT

To “Game of Thrones” αποκτά το δικό του επίσημο recap show

Από το ΗΒΟ, σε συνεργασία με το καινούριο σάιτ του Bill Simmons.

Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Γιατί να έχει επίσημο talk show το “Walking Dead” δηλαδή κι όχι το “Game of Thrones”; Αναμενόμενα το ΗΒΟ θα ήθελε να μπει στο παιχνίδι αυτό: Με δεδομένο τον τεράστιο όγκο συζήτησης γύρω από τη σειρά, φυσιολογικά το δίκτυο θα θέλει όχι μόνο να ελέγξει μέρος της, αλλά και να την εκμεταλλευτεί περαιτέρω.

Και ποιος καλύτερος να αναλάβει το εγχείρημα από τον Μπιλ Σίμονς, τον δημιουργό του Grantland (RIP), o οποίος αφού το ESPN τον απέλυσε (σπουδαία κίνηση, θα διδάσκεται), έκανε συμφωνία με το ΗΒΟ για δημιουργία περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες. Έτσι, ετοιμάζεται αφενός το σάιτ The Ringer παρέα με πολλούς από τους παλιούς συνεργάτες του Grantland, κι αφετέρου ο Σίμονς αναμένεται να είναι παραγωγός σε διάφορα πρότζεκτ σχετικά με το ΗΒΟ.

Πρώτο εξ αυτών, το “After the Thrones”, δηλαδή η επίσημη recap εκπομπή που θα παράγει το Ringer για το ΗΒΟ, με παρουσιαστές τους Κρις Ράιαν και Άντι Γκρίνουολντ, όπου οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλύουν τι συνέβη στο κάθε επεισόδιο και θα απαντούν σε ερωτήσεις των θεατών και των αναγνωστών του σάιτ.

Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν τόσο καλή χημεία που ειλικρινά αυτή η εκπομπή θα είχε ενδιαφέρον ακόμα κι αν δεν παρακολουθούσαμε “Game of Thrones”. Άτοπο βέβαια αυτό. Ποιος δεν παρακολουθεί “Game of Thrones”;

 

*Η σειρά επιστρέφει για τον 6ο κύκλο στις 25 Απριλίου μέσα από τα κανάλια Novacinema και όπως κάθε χρόνο, το ΟΝΕΜΑΝ θα προσφέρει όλη την κάλυψη που χρειάζεσαι. Εκτός από τηλεοπτική εκπομπή δηλαδή, αυτή την έχει αναλάβει το Ringer.