ENTERTAINMENT

Τα βίντεο κλιπ που φωνάζουν ‘καλοκαίρι’

Μπορείς να τα δεις και στο mute, αλλά φοβάμαι ότι θα χάσεις μεγάλο μέρος απ' την 'καλοκαιροποίηση' που σου εγγυώνται.

Η 50άδα του Top50 Summer Songs sponsored by Frutop είναι ένα καλοκαίρι από μόνη της, αλλά στη μάχη του διαγωνισμού μερικά τραγούδια είναι πιο προικισμένα. Άλλα έχουν την Beyonce και τη Rihanna ως υπερόπλα, άλλα έχουν καλοκαιρινά βίντεο κλιπ, κοινώς δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα, αλλά αυτό το ήξερες και πριν απ’ αυτό το θέμα.

Ξεσκαρτάραμε τα 50 τραγούδια και βρήκαμε τα 10 με τα πιο σχετικά με καλοκαίρι κλιπ. Άκουσέ τα χωρίς να πάρεις τα μάτια σου απ’ την εικόνα. Με κάνα δυο repeat, θα θες να βουτήξεις στην κοντινότερη εγκατάσταση με νερό.

Γενικά δροσιά.

Αυτό του Sexy Chick

Τι συμβαίνει: Ο Akon κοιμάται και η τύχη του δουλεύει. Ένα σπίτι σαν αυτά που βλέπαμε στο Entourage με άπειρα κορίτσια στην πισίνα, με αγόρια που τρώνε πόρτα για το pool party και τελικά πηδάνε απ’ τις μάντρες, με τον Guetta να κάνει χάι-φάιβ και με τις πέτρες.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Εκεί που η πισίνα είναι περικυκλωμένη από γυναίκες που θα υπέγραφαν αύριο το πρωί συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret.

Αυτό του Blurred Lines

Τι συμβαίνει: “Η Emily Ratajkowski βάζει τον διάβολο σε ένα τόσο δα μικρό μπουκαλάκι”, αυτό συμβαίνει.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Θα μπορούσε κάποιος να μας βάλει backstage την ώρα των γυρισμάτων; Θα του το χρωστούσαμε για πάντα. Τι εννοείς δεν είναι ‘τυπικό, καλοκαιρινό κλιπ’; Γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε για όλα;

Αυτό του P.I.M.P.

 

Τι συμβαίνει: Κουοτάρω και πάλι το κείμενο που το συνοδεύει στον διαγωνισμό. “Το άπαιχτο δίδυμο του 50 με τον Snoop Dogg στην έπαυλη του επαγγελματία του τίτλου, προσέφερε ένα από τα πιο διάσημα visuals της δεκαετίας, συνδεδεμένα για τις επαναλαμβανόμενες μουσικές στάλες του ηχητικού background”. Το λες και όνειρο θερινής νυκτός.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Όχι κάπου συγκεκριμένα. Μάλλον σε κάθε καρέ που ο Snoop Dogg φτιάχνει το μαλλί.

Αυτό του Summer Jam

 

Τι συμβαίνει: Κάτι παλικάρια παίζουν street basketball, κάτι κορίτσια δροσίζονται στις ντουζιέρες της παραλίας, άλλα κουνάνε προκλητικά το μπούστο τους, άλλα κάνουν rollers. O σκηνοθέτης διαλέγει να μας δείχνει την παραλία απ’ το ύψος του δρόμου και πάμε πάλι λίγο μπασκετάκι στο δρόμο. Αυτό το κλιπ δείχνει να πλησιάζει συνέχεια, αλλά να μη φτάνει ποτέ.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Με όλο το σεβασμό στα κορίτσια, θα ψηνόμασταν κι εμείς για ένα μονό με τα παιδιά.

Αυτό του All Summer Long

Τι συμβαίνει: O Kid Rock σκίζει τις λίμνες με το κρις-κραφτ, χαιρετάει γνωστούς που περνούν από δίπλα με τα δικά τους, ενώ στο κλιπ παρεμβάλλονται στιγμές από έναν καλοκαιρινό έρωτα του παρελθόντος ανάμεσα σε ένα ξανθό αγόρι και κάποια που μοιάζει στην Πάμελα Άντερσον.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Αμέσως μετά το 1ο λεπτό του κλιπ, στο παιχνίδι -και στη λίμνη- μπαίνει ένα πλωτό γεμάτο κορίτσια που θέλουν να το ζήσουν με τα μπικίνι τους, με τον Kid Rock, μαζί μας, τι σημασία έχει; Εκεί θέλουμε να μπούμε.

Αυτό του We Found Love

Τι συμβαίνει: H Rihanna ζει τον έρωτα ευτυχισμένη στους αγρούς, ράκος στο μπάνιο και μεθυσμένη σε ένα καροτσάκι του σουπερμάρκετ. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά κάνει και τις καταχρήσεις της γιατί η Rihanna είναι, όχι η Ελεονώρα απ’ τους Αυθαίρετους.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Εκεί στους αγρούς. Να πάρουμε την πιο αθώα εκδοχή της ‘ένοχης’ Rihanna και να τρέξουμε μαζί της μέχρι να πέσουν τα πρώτα φύλλα τον Σεπτέμβρη.

Αυτό του Genie in a Bottle

Τι συμβαίνει: H κατάσταση είναι περίπου πάρτι στο εξοχικό στην Αγία Πελαγία, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Η Christina είναι εκεί με τις φίλες της, το εξοχικό δεν είναι και του πεταματού και στο τσακίρ κέφι, η παρέα κατεβαίνει μέχρι την παραλία που είναι δίπλα. Ανάψανε και φωτιά, μη μείνει κάποιο κλισέ με το παράπονο.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να μην μπλέξουμε σε κάνα χορευτικό και εκτεθούμε.

Αυτό του Call Me Maybe

 

Τι συμβαίνει: Κάθεται η Ray στο δωμάτιο, βλέπει τον μοναδικό κηπουρό στον κόσμο με σίξπακ και τατού ‘The Sky is the Limit’ και παθαίνει θερμοπληξία. Μετά λέει το κολλητικό της τραγούδι στο γκαράζ, ενώ ο τύπος πίνει ισοτονικά στο γκαζόν. Κάποια στιγμή η Carly προσπαθεί να πλύνει ένα αυτοκίνητο εκεί πάρα δίπλα, σωριάζεται, ο τύπος σπεύδει και να το το παραμυθάκι.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Πουθενά, ας ζήσουν τα παιδιά τον έρωτά τους, ελπίζω χωρίς ατυχήματα από δω και πέρα.

Αυτό του Hot in Herre

Τι συμβαίνει: Ζέστα πολλή μες στο κλαμπ (θες να το πούμε της παραλιακής για να μείνουμε στο κλίμα; το λέμε), ο κόσμος ιδροκοπά κι ευτυχώς εκεί προς το τέλος ανοίγει μια αντλία από τους ουρανούς και τα παιδιά κλαμπάρουν και δροσίζονται.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Μαζί με τη δροσιά αν γίνεται.

Αυτό του Thong Song

 

Τι συμβαίνει: Ο Sisqo παίρνει σβάρνα τις παραλίες, περνάει ανάμεσα από λουόμενες που παίζουν μπιτς βόλεϊ και άλλες που κάνουν ηλιοθεραπεία και δεν τις κοιτάει ακριβώς στα μάτια.

Το σημείο που θέλουμε να εισβάλουμε: Στο μπιτς βόλεϊ, θα ήταν μια καλή αρχή.

Εσύ ακόμα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό τραγούδι; Μα πού έχεις το μυαλό σου;