PUBLI

5 υποψήφιες βασίλισσες, αλλά μόνο ένα στέμμα

Η τελευταία μέρα ψηφοφορίας για το OneWoman 2013 έφτασε και ο θρόνος έχει θέση μόνο για μία από τις πέντε διεκδικήτριες.

Η πιο αμφίρροπη ψηφοφορία για τη OneWoman της χρονιάς φτάνει στο τέλος της. Λίγες ώρες πριν αναδειχτεί η OneWoman σας για το 2013, η τελική πεντάδα έχει αποσπαστεί και παρά το αρκετά ισχυρό προβάδισμα της πρώτης με κάτι παραπάνω από 500 ψήφους, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν με ένα δυναμικό τελευταίο σπριντ.

Μπες και καθόρισε το αποτέλεσμα ψηφίζοντας

Ενόψει της ανάδειξης της OneWoman 2013, το ΟΝΕΜΑΝ ξεχωρίζει τις πέντε φιναλίστ και τις παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά, ώστε να μην επηρεαστεί η κρίση σας.

Λάουρα Νάργες

Μόνο δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η άνετη είσοδος της Λάουρας στο top-5 του διαγωνισμού, μετά την εξαιρετική έβδομη θέση που κατέλαβε πέρυσι. Καθημερινά στις οθόνες μας μέσω του πρωινού Σκορδά-Λιάγκα που μετακόμισε στον ΑΝΤ1, η Λάουρα καταφέρνει χρόνο με το χρόνο να ανεβάζει τα επίπεδα του σέξι, είτε χορεύει αισθησιακά στο Dancing with the Stars, είτε πιάνει ψιλή κουβέντα στην πρωινή ζώνη.

Γιατί θα της άξιζε η πρωτιά: Γιατί ταυτόχρονα μας πείθει ότι το piercing στον αφαλό μπορεί να είναι το ίδιο σέξι όσο πριν 15 χρόνια που έγινε μόδα και ότι με αυτό το κορίτσι θέλουμε να πάμε σινεμά, για παγωτό, για σκέητ στον πάγο. Γενικά να περάσουμε καλά σαν φίλοι. Αλλά όχι μόνο σαν φίλοι.

Δούκισσα Νομικού

Με ήδη ένα δαχτυλίδι στα χέρια της μετά την κατάκτηση του OneWoman 2012, η Δούκισσα Νομικού κατέβαινε στο φετινό διαγωνισμό ως ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί και δικαίωσε απόλυτα τις προβλέψεις για ένα πανεύκολο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα.

Γιατί θα της άξιζε η πρωτιά: Γιατί εκτός από μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες της τελευταίας δεκαετίας, η Δούκισσα αμπαλάρει το πακέτο, κατέχοντας μια από τις πιο δυνατές θέσεις στην ελληνική τηλεόραση (όπως έγινε δηλαδή η ελληνική τηλεόραση πια) όντας η παρουσιάστρια του DWTS. Στην Αμερική θα έλεγαν ότι η Δούκισσα είναι all over the place και θα είχαν δίκιο.

Έλενα Παπαβασιλείου

Κοίτα να δεις πόσο αντίστροφη είναι η κατάσταση με την Έλενα. Η πρώτη γυναίκα που πήρε τον τίτλο της OneWoman (το 2011) και η περσινή δεύτερη του διαγωνισμού, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι στην επικαιρότητα όσο θα θέλαμε να είναι. Ε και; Η Έλενα έχει ριζώσει στις καρδιές των αναγνωστών του ΟΝΕΜΑΝ και τίποτα δεν μπορεί να την κουνήσει εκατοστο από εκεί.

Γιατί θα της άξιζε η πρωτιά: Γιατί είναι φανταστικές και ευφάνταστες οι αντιδράσεις κάθε άντρα στο άκουσμα του ονόματος ‘Έλενα Παπαβασιλείου’. Μιλάμε για μια απόλυτη ταύτιση που δεν έχει προηγούμενο.

Νικολέττα Ράλλη

Ποτέ δεν πρόκειται να μας κουράσει το να αναφέρουμε ξανά και ξανά ότι η Νικολέττα, εκτός από τα προφανή της κάλλη, είναι και ένας από τους απόλυτους dude εκεί έξω, χωρίς να χάνει ικμάδα από τη θηλυκότητα της. Πανέξυπνη, γρήγορη, προσγειωμένη, hot, hot, hot.

Γιατί θα της άξιζε η πρωτιά: Γιατί είμαστε έτοιμοι να τυπώσουμε τις αμέσως παραπάνω προτάσεις και να τις μοιράσουμε έξω από τους σταθμούς του μετρό. Κι όχι μόνο αυτό. Το θέμα είναι ότι όσοι παίρνουν τα τυπωμένα φυλλάδια θα τα ξανατυπώνουν για μεγαλύτερη διανομή.

Μαίρη Συνατσάκη

Κατά μία έννοια, η Μαίρη Συνατσάκη έχει ήδη κερδίσει το διαγωνισμό, καθώς από την 15η περσινή θέση, έχει μπει για τα καλά μες στην 5άδα του φετινού και μάλιστα με βλέψεις για ακόμη ψηλότερο πλασάρισμα. Η συμμετοχή της στο Dancing with the Stars οπωσδήποτε ανέβασε τις μετοχές της, αλλά αυτό το άλμα δύσκολα θα το περίμενε και η ίδια, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει λάβει ποτέ μέρος στο άθλημα των σέξι φωτογραφίσεων.

Γιατί θα της άξιζε η πρωτιά: Γιατί αυτό θα ήταν το απόλυτο indie χτύπημα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Πόσα τοπ μόντελ άλλωστε θα πετύχαινες σε κάποιο μπαράκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης;

Τι περιμένεις; Οι θέσεις 2-5 είναι τελείως ρευστές, ενώ με μια μαζική στήριξη σε κάποιο από τα τέσσερα κορίτσια αυτών των θέσεων, μπορεί να έρθει και η μεγάλη ανατροπή στην κορυφή.

Έχεις λιγες ώρες ακόμα για να μην μετανιώνεις έναν ολόκληρο χρόνο που δεν ψήφισες τη δική σου OneWoman για το 2013.

Ψήφισε στην εκπνοή!