WOMEN

OneWoman για το 2013 η Έλενα Παπαβασιλείου

Η βασίλισσα επέστρεψε στο θρόνο της, το στέμμα θα μπει ξανά στο κεφάλι της και εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να τα πεις μαζί της πολύ σύντομα.

Κυρίες και κύριοι. Απ’ ό,τι είδατε δεν έκανα κάποιο τρικ με ερωτηματικά, εικόνες με μαυρισμένα πρόσωπα και άλλες τέτοιες αηδίες για να σας πω ποια είναι η νικήτρια που με την ψήφο σας αναδείξατε (και) φέτος.

 

Εν αντιθέσει με την περασμένη χρονιά που στο νήμα η Δούκισσα κατάφερε να κλέψει το στέμμα, αυτή τη φορά η Έλενα όχι μόνο παρέμεινε πρώτη αλλά αύξησε και κατά πολύ τη διαφορά της από τις υπόλοιπες τέσσερις κοπέλες (Δούκισσα, Λάουρα, Μαίρη και Νικολέττα) που την κατεδίωκαν και οι οποίες τερμάτισαν με πολύ μικρή διαφορά ψήφων.

Πριν όμως ανακοινώσουμε την σειρά κατάταξης, ας δούμε πώς υποδέχτηκε η υφήλιος την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

(Εντάξει, αν είσαι ανυπόμονος, δες την τελική κατάταξη από τώρα)

Στην Κίνα άναψαν φανάρια και τα άφησαν στον ουρανό

 

Στο Hogwarts να δεις τι έγινε

 

O Macaulay Culkin ξαφνιάστηκε λίγο

 

Ο Peter Crouch πανηγύρισε για άλλη μια φορά σαν robot.

Η Miley έβγαλε για άλλη μια φορά τη γλώσσα της. Αυτή με την οποία γλύφει τη βαριοπούλα στο Wrecking ball μην τα ξεχνάμε αυτά.

 

Η Ελεονώρα Μελέτη χάρηκε πολύ απ’ ό,τι φαίνεται

 

Κι ο Forrest Gump άρχισε να τρέχει να πάει σπίτι να προλάβει το live chat.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΙΟ LIVE CHAT;

Η Onewoman 2013 Έλενα Παπαβασιλείου θα βρίσκεται στα γραφεία του ONEMAN την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου για ένα live chat μαζί σας. Για την ακριβή ώρα του live αλλά και για το πού θα στείλετε τις ερωτήσεις σας για εκείνη θα ενημερωθείτε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να την ρωτήσετε ό,τι θέλετε αλλά να μάθετε και τη δική της άποψη για τον διαγωνισμό μας, τη γνώμη τις για τις άλλες διεκδικήτριες του στέμματος και πώς νιώθει που είναι και πάλι στην κορυφή.

Για να περάσουμε στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να δεις την τελική κατάταξη από το να μπεις στη σελίδα της νικήτριας και να αρχίσεις να πηγαίνεις προς το νούμερο 100.

Μπες στο νούμερο 1 και δες ποιες ακολούθησαν την Έλενα στο νούμερο 2, το 3 και μέχρι το 100.