WOMEN

Το roster-έγκαυμα του φετινού Dancing with the stars

Μπορεί τα ονόματα της 4ης σεζόν του DWTS να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά εμείς ήδη στηθήκαμε μπροστά στις οθόνες και περιμένουμε.

Το φετινό Dancing with the stars έχει (αν επιβεβαιωθούν όλες οι σχετικές φήμες) το πιο σέξι line up από κάθε άλλη σεζόν. Ακολουθούν τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Εννοείται πως δεν μας αφήνει αδιάφορους η απουσία της Ζέτας Μακρυπούλια από το φετινό show. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μια χαρά θα καταφέρουν να αναπληρώσουν το κοινό η Δούκισσα Νομικού ή η Φαίη Σκορδά, που είναι και οι δυο επικρατέστερες αντικαταστάτριες της. Ειδικά δε αν βοηθήσει και ο στιλίστας, φέρνοντας ότι πιο λίγο σε ύφασμα διαθέτει.

Όπως εννοείται ότι έχει ενδιαφέρον η παρουσία του Λάκη Γαβαλά (μαζί με τους Σάκη Αρσενίου, Άλεξ Κάβδα, Θάνου Καληώρα, Ησαΐα Ματιάμπα, Μιχάλη Μουρούτσου) ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, οι γυναίκες είναι που αποτελούν το ‘αλατοπίπερο’ αυτής της ιστορίας. Ειδικά όταν διαθέτουν το βεληνεκές των παρακάτω ονομάτων. Κάτι που αποδεικνύει -με τον πλέον οφθαλμολάγνο τρόπο- και η επιστημονική σύγκριση που τους κάνουμε με τις αντίστοιχες από τις τρεις  προηγούμενες σεζόν.

Η ‘παλιοσειρά’

Χωρίς να έχουμε το παραμικρό να καταλογίσουμε στη Βάνα Μπάρμπα (που διαγωνίσθηκε την 3η σεζόν), η παρουσία της Γωγώς Μαστροκώστα στη φετινή σεζόν κρίνεται ως σαφώς θερμότερη. Κυρίως επειδή η Γωγώ, παρότι μητέρα και σύζυγος, παραμένει σε φουλ έξτρα φυσική κατάσταση.

Όπως απέδειξε και μέσα στο καλοκαίρι, όταν τα εβδομαδιαία περιοδικά δημοσίευσαν φωτό από τις οικογενειακές της διακοπές στη Ρόδο. Με άλλα λόγια η Μαστροκώστα και παραμένει μάχιμη και είναι ‘ίσον δυο εικοσάρες’ και ξέρει πολύ καλά πώς να κουνάει το -ακόμη λαχταριστό- κορμί της.

Αντίστοιχα καλή κίνηση είχε φυσικά και η Νατάσα Καλογρίδη της 2ης σεζόν, που -παρά τα τατού και το ‘τούμπανο’ κορμί της- δεν ήταν ποτέ στο ραντάρ του αντρικού κοινού. Ενώ η Βίκυ Κουλιανού της 1ης σεζόν παραμένει πάντα συμπαθής, αλλά σαφώς και όχι πλέον σέξι.

Η τραγουδίστρια

Αν επιβεβαιωθεί ότι το ‘χρυσά λαρύγγια’ της σεζόν θα είναι όντως η Θεσσαλονικιά Ελένη Χατζίδου (και το πλήρως ενισχυμένο μπούστο της) και η Χρύσπα (εξαιρετικό παιδί, λαμπερό χαμόγελο, αλλά όχι ιδιαίτερα σέξι) θα αναγκαστούμε να ομολογήσουμε ότι, στη συγκεκριμένη υπο-κατηγορία, όντως κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Ειδικά την περσινή σεζόν όπου το ‘σωματείο’ εκπροσώπησαν επάξια τόσο η αδυνατισμένη Κέλλυ Κελεκίδου όσο και η –πάντα αψεγάδιαστη σωματικά- Μαριάντα Πιερίδη.

 

Αν και πιο καυτή επιλογή όλων παραμένει εκείνη της Αγγελικής Ηλιάδη στην 2η σεζόν για λόγους (φωνή, στήθος, βλέμμα, αύρα, τατού) που πραγματικά δεν χρήζουν καμίας περαιτέρω εξήγησης.

Η παρουσία της Μαστροκώστα, ωστόσο, είναι αρκετή να καλύψει και αυτό το κενό και να φροντίσει να δικαιώσει τον τίτλο του συγκεκριμένου κομματιού.

Η παρουσιάστρια

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εστέτ σεξουαλικότητα της Ευγενίας Μανωλίδου (όχι τότε ακόμη σύζυγος υπουργού) στην 1η σεζόν; Τότε που, μην κρυβόμαστε ή ξεχνιόμαστε, όλοι ασχολούμαστε με το τι φοράει κάτω από τη φούστα της.

Και ποιος είναι εκείνος που έχει το παραμικρό να καταλογίσει στις φιλότιμες προσπάθειες της καλλίγραμμης Νάντιας Μπουλέ και της –ταλαντούχας σε ότι και να κάνει-  Ελεονώρας Μελέτη κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν;

Αλλά η ενδεχόμενη παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη  στην φετινή σεζόν του  Dancing with the Stars μας ‘λιγουρεύει’ περισσότερο. Κυρίως γιατί πλέον  η Μαίρη μοιάζει να διαθέτει το σώμα, την εμπειρία (σ.σ. τι στο καλό, τόσο pole dancing κάτι θα άφησε) και την αποφασιστικότητα να σηκώσει το τιμημένο.

Ειδική μνεία στη Λάουρα Νάργες της 3ης σεζον που έφερε ένα pop τσιχλόφουσκα αέρα σε ότι έκανε και μας άφησε με ορισμένα καλά και καυτά χαιλάιτ.

 

Η Σταρ Ελλάς

Η ταυτόχρονη παρουσία της Σταρ Ελλάς Ευαγγελίας Αραβανή (ως διαγωνιζόμενη) και της Σταρ Ελλάς Δούκισσας Νομικού (ως παρουσιάστριας) καθιστά το φετινό DWTS ανώτερο των τελευταίων 10 καλλιστείων μαζί.

Και μην ξεχνάμε ότι η Ευαγγελία όχι  μόνο διαθέτει το κορμί, αλλά ξέρει και να το χρησιμοποιεί αφού κάνει χορό από 4 ετών και τα τελευταία χρόνια είναι καθηγήτρια latin χορών σε σχολή στον Πειραιά.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια Σταρ Ελλάς (και μάλιστα από τα δυτικά προάστια) βρίσκεται στο πλατό του DWTS.  Θυμίζουμε την παρουσία της Μαριέττας Χρουσαλά (και των υπέροχων ποδιών της) κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν. Όμως η Μαριέττα ήταν ανέκαθεν πολύ ‘πριγκίπισσα’ για τα γούστα μας.

Οπότε η Ευαγγελία κερδίζει στα σημεία.

Η αθλήτρια

H 28χρονη Κλέλια Πανταζή, Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς του Σύδνεϋ, είναι εξαιρετική επιλογή πρώην αθλήτριας για το φετινό DWTS.

Αλλά δεν την έχουμε δει ακόμη σε αρκετές φωτογραφήσεις για να κρίνουμε το βαθμό του sex appeal της.

 Ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου της 1ης  σεζόν (με τα γνωστά ανατομικά της ‘πλεονεκτήματα’) μας ήταν ήδη γνωστή και αγαπημένη. Άσε που αναπάντεχα βρέθηκε και νικήτρια.

Εξίσου δυναμική παρουσία είχαν οι αθλήτριες και την 2η σεζόν με το double dragon δίδυμο των Νίκη Ξάνθου και Μαρία Τσουρή.

Ενώ στην 3η σεζόν τον κλάδο εκπροσώπησε, υπό μια έννοια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η οποία ναι μεν είναι ηθοποιός, αλλά το κορμί της δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τα χρόνια που πέρασε ιδρώνοντας στους στίβους.

 

Όπως και να έχει, οι διαγωνιζόμενες των προηγούμενων σεζον έχουν αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα. Αλλά η Κλέλια έχει τα προσόντα για να κάνει την έκπληξη.

Το sex symbol

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του αντρικού κοινού, στους ανθρώπους του Ant1 που έπεισαν την Κατερίνα Στικούδη να έρθει να μας χορέψει στο ταψί σε εβδομαδιαία βάση. Κάτι που το κορίτσι μας ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλη εκεί έξω.

 

Ουσιαστικά η Κατερίνα είναι η μοναδική που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα ‘καμώματα’ της Έλενας Παπαβασιλείου στην τρίτη σεζόν.

 

Ενώ ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε και στην –πάντα αγαπημένη μας- Νικολέτα Ράλλη που έδωσε και εκείνη το κατιτίς της στην ίδια σεζόν.