ΣΙΝΕΜΑ

Το trailer του νέου Fast & Furious είναι ένα reunion του Tokyo Drift

Τρεις πολύ γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν για την ένατη ταινία, ενώ έχουμε και σούπερ νέες συμμετοχές.

Ο Dominic Toretto και η παρέα του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη και ζητούν δικαιοσύνη. Έτσι τουλάχιστον μας ενημερώνει το trailer του F9, της ένατης ταινίας του επιτυχημένου franchise Fast & Furious, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου.

Περίπου ένα χρόνο μετά το spin-off Hobbs & Shaw με τους Dwayne ‘The Rock’ Johnson και Jason Staham (το οποίο είχε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 740 εκατομμύρια δολάρια), η παλιοπαρέα των Fast & Furious ενώνεται ξανά, σε μια ταινία που βάζει αμέσως υποψηφιότητα για το blockbuster της χρονιάς.

Χαζεύοντας το trailer του F9, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, θα ξεχωρίσεις αμέσως αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως φυσικά ένα reunion από το Tokyo Drift, το οποίο έχει ήδη ξεσηκώσει τους fans. Στο νέο Fast & Furious, λοιπόν, το οποίο σκηνοθετεί ο Justin Lin (σκηνοθέτης και του Tokyo Drift), βλέπουμε τον Lucas Black, ο οποίος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας του 2006 (ο Sean Boswell), αλλά και τον Jason Tobin, ο οποίος είχε ένα μικρότερο ρόλο στο Tokyo Drift (έκανε τον Earl).

Καλά κατάλαβες. Δεν είναι μόνο αυτοί. Η πιο σοκαριστική επιστροφή ανήκει στον Sung Kang, τον ηθοποιό που έπαιζε τον Han και για τον οποίο όλοι γνωρίζαμε πως είχε πεθάνει σε εκείνο το σοκαριστικό ατύχημα στο Τόκιο. Κι όμως ο Han επιστρέφει και είναι λες και μας ξαναγυρίζει στην εφηβεία μας.

Τι άλλο θα έχει το νέο Fast & Furious; Εκτός από αδρεναλίνη στα ύψη και σούπερ αυτοκίνητα, θα δούμε και μερικούς stars όπως η Charlize Theron, ο John Cena, ο Ludacris (επιστρέφει κι αυτός), ο Wiz Khalifa. αλλά και η Cardi B.

Δεν κρατιόμαστε.

***
Πώς κατάφερε το ‘Lost’ να κερδίσει θεατές κάθε ενδιαφέροντος, τεράστιες θεαματικότητες και ένα σωρό βραβεία; Πώς έγινε η αλλαγή δημιουργών πίσω από τη σκηνή; Ποια είναι τα 5 αγαπημένα μας επεισόδια; Και, τελικά, πόσο σημαντικό είναι αν “ήξεραν από την αρχή πού πηγαίνουν”; Η μίνι σειρά για το φαινόμενο ‘Lost’ συνεχίζεται.