PUBLI
SPONSORED

Το κόσμημα για τον Άγιο Βαλεντίνο που θα της κλέψει την καρδιά

Εκατοντάδες τώρα χρόνια η 14η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η ημέρα του έρωτα, η γιορτή της αγάπης.

Κάθε χρόνο ζευγάρια σε όλον τον κόσμο δείχνουν ο ένας στον άλλον τα πραγματικά τους αισθήματα, που πολλές φορές ξεχνάνε να τα εκφράσουν στην καθημερινότητά τους. Ακόμη και αν υπάρχουν αρκετοί “Αντιβαλεντίνοι”, αυτή η μέρα είναι η ευκαιρία για κάθε ζευγάρι να περάσει χρόνο μαζί και να ανταλλάξει λόγια και δώρα αγάπης.

Μπορεί πλέον τα λούτρινα αρκουδάκια, τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και τα λουλούδια να θεωρούνται ξεπερασμένα και τετριμμένα, όμως υπάρχει ένα δώρο που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Και δεν είναι άλλο από ένα κόσμημα με ένα απλό, αλλά διαχρονικό σύμβολο της αγάπης, όπως είναι η καρδιά.

Ποια όμως είναι η καρδιά που θα της “κλέψει την καρδιά”;

Η G&P Handmade Jewellery, το ελληνικό brand που κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα, δημιούργησε το Heart Pendant, ένα ξεχωριστό κολιέ-καρδιά που δεν θυμίζει σε τίποτα τα σχέδια που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα. Είναι ρομαντικό αλλά παράλληλα ένα rock και απόλυτα σύγχρονο κόσμημα.

Βρες το εδώ

Το σχέδιο θυμίζει δυο σώματα που ενώνονται σαν παζλ, σχηματίζοντας μια καρδιά. Είναι το σύμβολο της αδιαμφισβήτητης αγάπης σου για εκείνη που σας ένωσε όπως αυτή την καρδιά, που σας έκανε ένα.

Βρες το εδώ

Οι σχεδιαστές της G&P Handmade Jewellery φρόντισαν να φτιάξουν ένα minimal unisex κόσμημα που μπορεί να γίνει δώρο και από έναν άντρα σε μια γυναίκα, αλλά και από μια γυναίκα σε έναν άνδρα.

Βρες το εδώ

Το κόσμημα θα σου παραδοθεί μέσα σε λίγες μέρες σε μια εντυπωσιακή πολυτελή συσκευασία σε κόκκινο και μαύρο.

Η καρδιά της G&P Handmade Jewellery ταιριάζει σε όλα τα style. Μπορείς να την βρεις σε ασημί, μαύρο ή χρυσό.

Επισκεφθείτε το λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook της G&P Handmade Jewellery για να δείτε περισσότερα ξεχωριστά σχέδια από το ελληνικό brand.