AP Photo
ENTERTAINMENT

Φάκελος Όσκαρ: Θα κάνει ο Brad Pitt πρόταση γάμου στη Jennifer Aniston;

Κάνουμε τρελές και προσγειωμένες εικασίες για τη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ.

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Στo Stoiximan.gr, όπως κάθε χρόνο, μπορείς να κάνεις τις δικές σου προβλέψεις για το ποιοι θα σηκώσουν τα πολυπόθητα αγαλματίδια. Υπάρχουν τα κλασικά στοιχήματα, όμως μπορείς να κάνεις προβλέψεις και για τα παρελειπόμενα της βραδιάς.

Ο Brad Pitt θα σηκώσει το τιμημένο αγαλματίδιο

Invision/AP / Jordan Strauss

Μία πρόβλεψη με ελάχιστο ρίσκο. Του το χρωστάει η Ακαδημία με τον τρόπο, που το χρωστούσε στον φίλο, συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή του Leonardo. Το μόνο πιο σίγουρο από το Όσκαρ του Brad Pitt είναι το Όσκαρ του Joaquin Phoenix.

Όλα τα φώτα πάνω στην Jennifer Aniston και τον Brad Pitt

Για τον Brad όμως τα στοιχήματα δεν πέφτουν μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες. Στα SAG Awards πριν λίγες μέρες συνέβη η περίφημη συμφιλίωση του Brad Pitt με την Jennifer Aniston και από τότε το ίντερνετ οργίασε για το τι συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί μεταξύ τους. Δεν χρειαζόταν βέβαια καν αυτή την τροφή για να το κάνει, αφού μετά τον χωρισμό του Pitt με την Angelina Jolie, οι φήμες τον ήθελαν κάθε τόσο να επανασυνδέεται με την Aniston.

Ποια λοιπόν θα συνοδεύει τον Brad Pitt στα Όσκαρ; Ή μήπως θα πάει ασυνόδευτος; Μπορείς να μαντέψεις ακόμα και αν ο Brad θα κάνει πρόταση γάμου στην Jennifer Aniston κατά τη διάρκεια της τελετής. Και αν το θεωρείς απίθανο, o Stoiximan το θεωρεί 5 φορές πιο πιθανό από το πάρει πχ το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το ‘Ford vs Ferrari’.

Δεν θα ανακοινωθεί λάθος νικητής

Στα ειδικά στοιχήματα, μπορείς να προβλέψεις και αν θα ξαναγίνει το φιάσκο των Όσκαρ του 2017 με το λάθος όνομα. Υποθέτουμε ότι η Ακαδημία θα λαμβάνει πλέον αδιανόητα μέτρα, για να αποφύγει μια καινούρια τραγωδία. Το ανθρώπινο λάθος όμως είναι πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας.

Κάποιος θα μιμηθεί το γέλιο του Joker

Το Όσκαρ του Phoenix είναι τόσο δεδομένο, που αν με έβαζες να στοιχηματίσω θα διάλεγα κάτι πιο διαφορετικό. Ας πούμε το αν η ταινία ‘Joker’ θα πάρει έως δύο Όσκαρ ή αν θα πάρει από 3 και πάνω. Αν μπορούσε να ψηφίσει ο απλός λαός θα έδινε στην ταινία και τα 11 Όσκαρ για τα οποία είναι υποψήφια. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, το αν κάποιος από όσους ανέβουν στη σκηνή, θα μιμηθεί για πλάκα το γέλιο του. Πιστεύω πως ναι.

Το Parasite δεν θα πάρει Όσκαρ καλύτερης ταινίας

Μία από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες ταινίες της χρονιάς. Παραμένει όμως ξενόγλωσση και η Ακαδημία έχει πίσω της μια ιστορία που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα έδινε το αγαλματίδιο σε ξενόγλωσση ταινία. Όπως και πέρσι με το ‘Roma’, το ‘Parasite’ μάλλον θα αρκεστεί στο Όσκαρ Ξενόγλωσσης και δεν θα πάρει το μεγάλο Όσκαρ της βραδιάς.