AP Photo
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Macaulay Culkin θα κάνει ‘τρελό σεξ’ με την Kathy Bates στο ‘American Horror Story’

Ο Culkin συμφώνησε να παίξει στο θρίλερ του Ryan Murphy αμέσως μόλις άκουσε τη σχέση του χαρακτήρα του με την Kathy Bates.

Ο Macaulay Culkin αγαπάει ακόμα την ηθοποιία και τα γυρίσματα. Απλά δεν αγαπάει όλα τα υπόλοιπα που έρχονται μαζί τους.

Προτιμάει να ασχολείται με το podcast του Bunny Ears, τον λογαριασμό του στο YouTube, τη μπάντα του Pizza Underground, τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες που ενίοτε σχεδιάζει, και τη σύντροφό του Brenda Song και το παιδί που σύντομα περιμένουν. Ελπίζαμε κάποια στιγμή να αναβιώσει και το ‘Inception’ παιχνίδι του με τον Ryan Gosling, αλλά ο Culkin μας ετοιμάζει κάτι καλύτερο.

Όπως περιέγραψε στο E!News ο Ryan Murphy (American Horror Story, American Crime Story, Pose, Glee), ο πολυγραφότατος μεγαλοπαραγωγός που αυτές τις μέρες προωθεί τη νέα του σειρά ‘Hollywood’ στο Netflix, δεν αφήνει τους ηθοποιούς να διαβάζουν αποσπάσματα των σεναρίων του όσο κάνει το casting. Όταν μίλησε στο τηλέφωνο με τον Culkin για τη νέα σεζόν του ‘American Horror Story’, του εξήγησε ότι είχε στο νου του γι’ αυτόν έναν «πολύ, πολύ καλό παλαβό ρόλο».

«Του είπα ok, αυτό είναι το pitch. Του είπα για τον χαρακτήρα και το γεγονός ότι κάνει τρελό, ερωτικό σεξ με την Kathy Bates και κάνει και κάποια άλλα πράγματα. Έκανε μια παύση και μου λέει, ‘Αυτό ακούγεται για ρόλος που γεννήθηκα για να παίξω’. Οπότε συμφώνησε επιτόπου».

Kathy Bates Η Kathy Bates στα Όσκαρ 2020 / AP Photo
Kathy Bates στα Όσκαρ 2020

Η Bates είναι ήδη μέσα στο ρόστερ ηθοποιών με τους οποίους λατρεύει να δουλεύει ο Murphy, βετεράνος στο ‘AHS’ συγκεκριμένα, ενώ φέτος είχε και μία εντελώς απροσδόκητη υποψηφιότητα για Όσκαρ Β΄Γυναικείου Ρόλου με το ‘Richard Jewell’. Όσο για τον Culkin, εκείνος πήρε πέρσι μέρος στην ταινία ‘Changeland’ και στη σειρά ‘Dollface’ του Hulu.

«Περιμένουμε να τελειώσει η κρίση γιατί όλα τα σενάρια έχουν γραφτεί και ανυπομονώ να δω [τον Culkin] να παίζει τον ρόλο», συμπλήρωσε ο Murphy. «Ανυπομονώ να τον δω στον κόσμο μου γιατί νομίζω… Θα θέλω να τον δω να κάνει πολλά πράγματα αν θέλει να δουλέψει γιατί νομίζω είναι συναρπαστικός και ενδιαφέρων και έχει ψυχή. Έλκομαι από τη φωτεινότητα και το σκοτάδι που συνυπάρχουν στον Macaulay Culkin».

Εκτός από τον Culkin και τη Bates, στη 10η σεζόν του ‘American Horror Story’ θα δούμε τους Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Leslie Grossman, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross και Finn Wittrock.