PUBLI

Η TAG Heuer κάνει βουτιά στη θερινή σεζόν με μοντέρνα,νέα μοντέλα Aquaracer

Τρεις νέες ειδικές εκδόσεις έρχονται να συμπληρώσουν τη συλλογή TAG Heuer Aquaracer, παρουσιάζοντας στιλάτο χακί χρώμα στη στεφάνη και το λουράκι, αλλά και μοτίβα σε μπλε και καφέ.

Πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι, η TAG Heuer παρουσιάζει τρία ρολόγια Aquaracer που ενισχύουν την σπορ συλλογή με avant-garde σχέδια που δεν μοιάζουν με τίποτε σε αυτά που ως τώρα έχει παρουσιάσει η μάρκα. Το πρώτο ρολόι είναι στιλάτο και έρχεται σε χρώμα χακί – πράσινο της ελιάς, ενώ τα δύο επόμενα, που θα είναι διαθέσιμα τον Αύγουστο, έρχονται με ένα μοδάτο μοτίβο κελύφους χελώνας στη στεφάνη.

Παρουσιάζοντας δύο πρωτιές στη συλλογή Aquaracer, το Aquaracer 43 mm Khaki Special Edition έρχεται με ένα μοντέρνο συνδυασμό υφασμάτινου λουριού και ενός καντράν ανθρακίτη. Το χακί – πράσινο της ελιάς χρώμα, στολίζει την στεφάνη από αλουμίνιο και την ατσάλινη πόρπη του λουριού. Η κάσα του quartz ρολογιού, διαμέτρου 43 χιλιοστών, είναι από ατσάλι. Το μοντέλο είναι αδιάβροχο στα 300 μέτρα.

Αντλώντας έμπνευση από το φως του ήλιου που ανακλάται στον κυματισμό της θάλασσας, η πολυτελής ωρολογοποιία δημιούργησε το υπέροχο εφέ του κελύφους χελώνας στην στεφάνη το Aquaracer και το παρουσιάζει σε σκούρα και ανοιχτή μπλε απόχρωση. Το Aquaracer 43 mm Tortoise Shell Effect Special Edition θα είναι επίσης διαθέσιμο με καφέ στεφάνη και μαύρο καντράν με οριζόντιες γραμμές. Τα δύο αυτά μοντέλα θα φορούν το μηχανισμό Calibre 5. Η ατσάλινη κάσα έχει εγχάραξη που απεικονίζει το κράνος ενός δύτη και είναι αδιάβροχη σε βάθος 300 μέτρων.