Invision/AP Evan Agostini
GROOMING

O Joe Manganiello τόλμησε να κάνει το μαλλί που όλοι φοβόμαστε

O 43χρονος ηθοποιός αποχαιρέτησε την πλούσια κόμη του και προχώρησε στην πιο ακραία επιλογή που μπορείς να σκεφτείς.

Όταν έχεις ένας πλούσιο και δυνατό μαλλί πολύ, το οποίο μάλιστα σε χαρακτηρίζει, σπάνια παίρνεις την απόφαση να το κουρέψεις, αλλά και να του αλλάξεις χρώμα. Έτσι δεν είναι; Την παραπάνω πρόταση ωστόσο, τη διέγραψε μια και καλή ο Joe Manganiello.

O 43χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το ρόλο του στη σειρά ‘True Blood’, αλλά και το γάμο του με τη Sofia Vergara, είχε όλα αυτά τα χρόνια ‘χτίσει’ μια συγκεκριμένη εικόνα. Η πλούσια κόμη, το γκρίζο μούσι και το γυμνασμένο του σώμα ήταν τα μεγάλα του ατού και αυτά που συχνά έκαναν τους σκηνοθέτες να τον επιλέγουν.

Από αυτά πλέον έμεινε μόνο το γυμνασμένο σώμα, μιας και το μαλλί του ‘μεταμορφώθηκε’ σε μια μπλε μοϊκάνα και το μούσι του έγινε ένα επίσης μπλε goatee. Την αλλαγή του μάλιστα φρόντισε να την ‘διαφημίσει’ μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Ώρα για δουλειά’’, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μέσα από το γυμναστήριο, που ανέβασε ο Manganiello στο Instagram και αμέσως ξέσπασε καταιγισμός σχολίων από τους 2.3 εκ. followers που διατηρεί στην πλατφόρμα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως πιθανότατα ο ηθοποιός προχώρησε σε αυτό το λουκ για χάρη του ρόλου του ως super villain ‘Deathstroke’ στη νέα ταινία Justice League του Zach Snyder.

Για όποιον λόγο κι αν το έκανε, η αλήθεια είναι πως αυτό το κούρεμα δεν θα το τολμούσε κανείς μας. Βέβαια, στον Manganiello ακόμη κι αυτό δεν δείχνει άσχημο. Άτιμη ζωή.