Instagram
HOT RIGHT NOW

Η κόρη του Steve Jobs στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση

Η 22χρονη Eve Jobs αποφάσισε να γίνει μοντέλο κι έκανε ντεμπούτο στον χώρο του modeling με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Όταν από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι σε αυτό τον κόσμο έχεις ένα τόσο βαρύ επίθετο να σε συνοδεύει είναι λογικό πως ό,τι κι αν κάνεις αναγκαστικά θα τραβήξει αργά ή γρήγορα τα φώτα της δημοσιότητας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η μικρή κόρη του Steve Jobs (ναι του γνωστού της Apple), Eve, η οποία πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του modeling.

Η 22χρονη Eve Jobs είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Stanford κι αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media (έχει πάνω από 160 χιλιάδες followers στο Instagram), μέχρι σήμερα δεν είχε αποφασίσει με τι θέλει να ασχοληθεί μετά τις σπουδές της. Απ’ ότι φαίνεται μάλλον το βρήκε.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, λοιπόν, την είδαμε να ποζάρει ολόγυμνη μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη αφρούς, παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια χριστουγεννιάτικη καμπάνια του διάσημου brand προϊόντων ομορφιάς Glossier.

Αυτή ήταν και η πρώτη της επαγγελματική δουλειά ως μοντέλο, μιας και μέχρι σήμερα στο Instagram της απλώς ανέβαζε φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα στην καμπάνια της Glossier μαζί με την Eve Jobs παίρνουν μέρος η 23χρονη ηθοποιός Sydney Sweeney που γνωρίσαμε μέσα από το Euphoria του HBO, καθώς και η Αμερικανή drag queen, Naomi Smalls.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, σχεδόν αστραπιαία πολλά μεγάλα ενημερωτικά μέσα παγκοσμίως ασχολήθηκαν με την είδηση της νέα καριέρας της μικρής κόρης του Steve Jobs. Δεν ξέρουμε τι θα δούμε στο μέλλον από την Eve, αλλά φαίνεται πως αυτή τη στιγμή το απολαμβάνει.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως όταν δεν πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο ή δεν φωτογραφίζεται για το Instagram, η Eve Jobs κάνει με τις ώρες ιππασία.

Ανήκει σε μια ειδική κατηγορία με παιδιά διάσημων οικογενειών που επιδίδονται στο συγκεκριμένο σπορ, μιας και τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει η κόρη του Michael Bloomberg, Georgina, η κόρη του Bruce Springsteen, Jessica, η κόρη του Tom Selleck, Hannah, καθώς και η κόρη του Steven Spielberg, Destry. Φαίνεται επίσης πως η Eve είναι και αρκετά καλή στην ιππασία, έχοντας ήδη πάρει μέρος σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, κερδίζοντας χιλιάδες δολάρια σε έπαθλα. Όχι φυσικά ότι τα έχει και ανάγκη.

Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει μαζί με τα άλογά της στο ράντσο των 15 εκ. δολαρίων που της αγόρασε η μητέρα της το 2016 στο Wellington της Φλόριντα. Εκεί κάνει και την προετοιμασία της για τους αγώνες και σύμφωνα με το House Sport, ανήκει στους καλύτερους αθλητές ιππασίας κάτω των 25 ετών παγκοσμίως.

Μέσα στο 2021 θα πάρει το πτυχίο της (αν όλα πάνε καλά) από το Stanford (το πανεπιστήμιο στο οποίο γνωρίστηκαν και οι γονείς της), ενώ θα συνεχίσει να προπονείται στην ιππασία, αλλά να κάνει και φωτογραφίσεις.

Ποιος μπορεί να τη σταματήσει άλλωστε από το να κάνει αυτό που θέλει;