Unsplash
FOOD & DRINK
SPONSORED

Το Campari κάνει το πάθος σου πρωταγωνιστή μέσα από ένα εμπνευσμένο Video Clip

Το πάθος σου ότι μορφή κι αν παίρνει, έχει μόνο ένα χρώμα. Το κόκκινο.

Η ζωή χωρίς πάθος είναι ανιαρή, βαρετή και μονότονη. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πάθος σου. Δεν έχει σημασία με τι εμπνέεσαι και δημιουργείς. Σημασία έχει να το κάνεις στα κόκκινα. Ακριβώς όπως και το χρώμα του Campari το οποιο σε συντροφεύει σε ότι κι αν αγαπάς. Έτσι και τώρα με τα Online Masterclasses του Campari Red Passion τα οποία σε φέρνουν σε επαφή με ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν, θα σε καθοδηγήσουν και θα παθιαστούν μαζί σου.

6 Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργοί, 6 πεδία τέχνης και δημιουργίας, 6 άνθρωποι που θα μοιραστούν το πάθος τους με το δικό σου μέσα από τα 6 Masterclasses που διοργανώνει το Campari. Το εμβληματικό ιταλικό Aperitivo φέρνει μαζί 6 καλλιτέχνες και δημιουργούς από διαφορετικούς χώρους, με βασικό κοινό στοιχείο το πάθος για δημιουργικότητα σε κάθε της μορφή. Οι πρωταγωνιστές θα μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της δικής τους ξεχωριστής διαδρομής μέσα από 6 μοναδικά online Campari Masterclasses. Και όλα αυτά παρουσιάζονται μέσα από ένα εμπνευσμένο video clip. Μυσταγωγικό, ατμοσφαιρικό, έντονο και γεμάτο πάθος όπως ακριβώς και το ίδιο το Campari. Το ποτό της τέχνης, αναδεικνύει την τέχνη σε κάθε της έκφανση, σε κάθε της χώρο.

Υποκριτική – Αποστόλης Τότσικας

Όπως είχε πει και ο Κάρολος Κουν, “Η αφετηρία και η βάση του θεάτρου, όπως και κάθε μορφής τέχνης, είναι η ποίηση και η μαγεία. Αν λείψουν αυτά, δεν υπάρχει θέατρο”. Για τον λόγο αυτό ξεκινάμε από μια μορφή τέχνης που μοιάζει τόσο κοντά μας, κι όμως μπορεί να μας ταξιδέψει τόσο μακριά. Η ηθοποιία, είναι το μέσο έκφρασης, εκμάθησης και ευαισθητοποίησης μας. Σε αυτο το οnline masterclass ο Brand Ambassador του Campari, Αποστόλης Τότσικας, θα μας δείξει την μαγεία της υποκριτικής και το πάθος της αναγέννησης μέσα από τον κάθε ρόλο που ξεκινά διαβάζοντας το κείμενο. Έτσι ακριβώς στο βίντεο παρουσιάζεται πρώτος πάνω στην σκηνή να παίζει και μετά να διαβάζει το κείμενο παρέα με το απολαυστικό aperitivo Campari Tonic.

“Το πάθος μου για την υποκριτική γεννήθηκε όταν είδα τον πατέρα μου στην ταινία “Αναπαράσταση” του Θόδωρου Αγγελόπουλου.”

Μαγειρική – Ανδρέας Λαγός

Εκεί δίνει την σκυτάλη σε μια άλλη μορφή τέχνης. Την μαγειρική. Νομίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε όλοι αλλά η μαγεία της κρύβεται στις λεπτομέρειες, στους συνδυασμούς των γεύσεων και στο παιχνίδι με την φωτιά. Όπως ακριβώς “παίζει” ο καταξιωμένος Chef & Chef Ambassador του Campari Ανδρέας Λαγός ο οποίος χρόνια τώρα μας ταξιδεύει με τις γεύσεις του και με τους συνδυασμούς που δημιουργεί στην κουζίνα. Όπως ακριβώς θα μας δειξει στο Online Masterclass του Campari Red Passion.

“Το πάθος μου είναι το αυθεντικό φαγητό, γιατί επαναφέρει μνήμες και εμπειρίες που χορταίνουν τα μάτια και ευφραίνουν την ψυχή.”

Κάθε πιάτο και μια δημιουργία, κάθε μπουκιά και μια εμπειρία γεύσης. Όπως ακριβώς και με το Campari που σε κάθε του γουλιά σε τροφοδοτεί με αστείρευτο πάθος.

Bartending – Μαίρη Ταλαιπώρου

Αυτό το πάθος όμως, οδηγεί και σε μοναδικές δημιουργίες στα ποτήρια. Το Bartending είναι τέχνη, είναι τρόπος έκφρασης, είναι τρόπος απελευθέρωσης συναισθημάτων. H μοναδική Bartender Μαίρη Ταλαιπώρου, θα σε βάλει τον μαγικό κόσμο του bartending δείχνοντας σου δημιουργίες και συνδυασμούς που θα σου εκπλήξουν τον ουρανίσκο σου.

“Το πάθος μου για το bartending αντικατοπτρίζεται στα ποτά μου, γιατί είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μου.”

Άλλωστε όπως ειπε και ο Κάρολος Κουν, η μαγεία είναι βασικό συστατικό κάθε μορφής τέχνης.

Χορός – Ίριδα Παπουτσή

Την σκυτάλη παίρνει η ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφος Ίριδα Παπουτσή η οποία μέσα από την κίνηση, τον χορό εκφράζει συναισθήματα και μαγεύει τον θεατή.Ο τρόπος που η κίνηση του σώματος συνοδεύει, συμπληρώνει και αγκαλιάζει την μουσική μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πάθος, ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

“Ο χορός είναι το πάθος μου και το μέσα μου. Από μικρή χορεύω, άρα… ζω με αυτό.”

Μουσική – Γιώργος Παπαγεωργίου

Και φυσικά ο χορός πάει μαζί με την μουσική και δεν θα μπορούσε να λείπει σαν μορφή τέχνης από τα Online Masterclass του Campari Red Passion. Master o χαρισματικός μουσικός και ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, που υπογράφει και τη μουσική σύνθεση του video και δίνει στην εικόνα ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

“Μεγαλώνοντας, το πάθος μου για τη μουσική παντρεύτηκε με το θέατρο και έκτοτε ζω με τις δύο μου αγάπες.”

Φωτογραφία – Πάνος Γιαννακόπουλος

Μια εικόνα που μπορεί να είναι όχι μόνο χίλιες λέξεις αλλά και παραπάνω αφού αποτυπώνει στιγμές αλλά και συναισθήματα. Έτσι ακριβώς παίζει με τα καρέ και τα κλικ και ο ανατρεπτικός φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος ο οποίος κλείνει το βίντεο και την σειρά των Online Masterclass του Campari Red Passion. Όπως μας λέει ο ίδιος

“Έχω κάνει ζωή μου το επάγγελμά μου. Επειδή βλέπω τα πάντα σαν κλικ φωτογραφίας ή καρέ από βίντεο.”

τέτοιο είναι το πάθος του για την φωτογραφία και αυτό που θέλει να σου μεταδώσει. 

Μέσα από τις δικές τους ιστορίες, οι 6 πρωταγωνιστές καλούν το κοινό να ακολουθήσει το δικό του πάθος και να ανακαλύψει τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, το αγαπημένο ιταλικό aperitivo θα πραγματοποιήσει 6 online Campari Masterclasses, ένα με τον κάθε δημιουργό, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Masterclass που επιθυμεί, δηλώνοντας συμμετοχή μέσω της σελίδας Camparipassion.gr του Campari έως τις 6 Μαΐου.

Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τον αγαπημένο τους δημιουργό, να ακούσουν, να ρωτήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας ανθρώπων που ακολουθούν και αγκαλιάζουν το πάθος τους κάνοντάς το επάγγελμα.

Η φλόγα του Campari που φωτίζει ανθρώπους γεμάτους πάθος για δημιουργία, συστήνει μέσα από όλη αυτή την ενέργεια την κουλτούρα του Red Passion, και μέσα από τα Campari Masterclasses, προτρέπει το κοινό να ανακαλύψει, να ζωντανέψει και να ακολουθήσει το δικό του Red Passion. Το Campari, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη και τη δημιουργικότητα, σας καλεί να κάνετε και εσείς το πάθος σας πρωταγωνιστή. Εμπνευστείτε από τη φετινή καμπάνια του πιο iconic ποτού, δηλώστε συμμετοχή στο Masterclass που σας ενδιαφέρει και ανακαλύψτε το δικό σας Red Passion.

Is your Passion Red?