Tim P. Whitby/Getty Images for EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, and Universal Pictures
HOT RIGHT NOW

Ella Loudon, η γοητευτική κόρη του Daniel Craig που μόλις γνωρίσαμε

Η viral φωτογραφία από την σπάνια, κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του No Time To Die είναι μία πολύ καλή αφορμή για να συστηθούμε με την 29χρονη καλλονή.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα του No Time To Die στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον Daniel Craig. Μετά από τέσσερις ταινίες –Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015), No Time to Die (2021), ο Βρετανός ηθοποιός αποφάσισε να κρεμάσει τα καλοραμμένα κοστούμια του James Bond και να γράψει τον επίλογο στο ίσως πιο σημαντικό κεφάλαιο της μέχρι τώρα καριέρας του.

Σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή, δεν θα μπορούσε να είναι μόνος. Ο Daniel Craig επέλεξε να έχει στο πλευρό του, την κόρη του. Την 29χρονη Ella Loudon, τη μεγαλύτερη από τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει από τους δύο γάμους του – έχει μία 3χρονη κόρη με την Rachel Weisz.

Όταν ο Craig πόζαρε με την κόρη του και έγινε viral

Με ένα ανδρόγυνο look, που ήταν τόσο μα τόσο εντός κόνσπεπτ, η Ella Loudon φωτογραφήθηκε σαν τη θηλυκή εκδοχή του 007 δίπλα στον διάσημο πατέρα της σε μία σπάνια, κοινή τους εμφάνιση.

Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου και την ξανθιά, γαλανομάτα με τις αναλογίες μοντέλου, από λίγο έως πολύ πιο αναγνωρίσιμη.

Μία πρώτη γνωριμία

Γεννημένη το 1992, η Ella είναι η κόρη του Craig και της επίσης ηθοποιού Fiona Loudon. Όταν το 1994, οι γονείς της χώρισαν, εκείνη μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λονδίνο.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία. Στα 11 έπαιζε θέατρο σε σχολικές παραστάσεις και στα 18, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει.

Η μοναξιά που ένιωθε επειδή βρισκόταν πολύ μακριά από την οικογένειά της και οι επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, την έφεραν αντιμέτωπη με την κατάθλιψη. Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί μιλώντας στο The Berkshire Eagle, «οι γονείς της ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν να αναδυθεί στο φως από τα σκοτάδια του βυθού που κολυμπούσε».

Ακολουθώντας τον δικό της δρόμο στην υποκριτική και τη ζωή

Μπορεί ο πατέρας της να είναι ο Daniel Craig, η Ella ωστόσο εργάζεται σκληρά για να διαγράψει τον δικό της δρόμο στον κόσμο της υποκριτικής. «Δεν θέλω το διαβατήριο μου να είναι ο διάσημος μπαμπάς μου, αλλά το ταλέντο μου», δηλώνει. Έτσι, εξηγείται γιατί η γεννημένη ως Ella Craig αποφάσισε να πάρει το επώνυμο της μητέρας της.

Το βιογραφικό της 29χρονης είναι προς το παρόν μικρό. Περιλαμβάνει αρκετές θεατρικές παραστάσεις, κυρίως παραγωγές της Shakespeare & Company και λίγες συμμετοχές στη μεγάλη οθόνη. Σημασία για εκείνη έχει η ποιότητα, όχι η ποσότητα.

Τι ονειρεύεται για το μέλλον; Η απάντηση της είναι κλισέ, σύμφωνα με την ίδια. «Να αποκτήσω κάποια στιγμή το δικό μου σπίτι με αυλή, κότες και παιδιά».