ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ

Λάκης Λαζόπουλος στο NEWS 24/7: Αφού το ΚΙΝΑΛ ανεβάζει ποσοστά χωρίς αρχηγό, ας μείνει έτσι

Το NEWS 24/7 υποδέχεται στο δυναμικό του τον σπουδαίο ηθοποιό, σεναριογράφο, παρουσιαστή και συγγραφέα Λάκη Λαζόπουλο.

Το πρόσωπο είναι ένα από τα τρία. Γιώργος, Ανδρέας, Νίκος. Ποιος από τους τρεις; Όποιος και να είναι από τους τρεις το ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει. Έτσι λένε τα γκάλοπ. Χωρίς αρχηγό λοιπόν ανεβαίνουν τα ποσοστά του.

Μα δεν έφαγα τίποτα. Πώς πάχυνα; Έλα μου ντε! Για τον Αόρατο αρχηγό λοιπόν η άνοδος. Ποιος όμως; Ο Ανδρέας λένε προηγείται. Τον θέλει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλους λόγους.

Η ΝΔ τον θέλει γιατί δικός της είναι ούτως ή άλλως, κι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρει ότι η εκλογή του θα φέρει διάσπαση στο «ΠΑΣΟΚ» και το κομμάτι που θα μείνει θα έρθει κατά ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι Ανδρέα λοιπόν για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα.

Επόμενη καλή λύση, για τη Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον, ο Νίκος. Είναι νέος, φιλόδοξος, και ο Κυριάκος με τα πολλά και ουχί με τα ολίγα μπορεί να τον τουμπάρει για να πάρει και το διαβατήριο του μεσαίου χώρου που με τρεις νεοχουντικούς στα καίρια υπουργεία, του το συρρικνώνουν το κόμμα.

Και ο Γιώργος;

Κατ’ αρχήν πρέπει να πω ότι κανένα από τα έργα του ο Ντοστογιέφσκι δεν έγραψε γι’ αυτόν και οι περί του αντιθέτου φήμες να κοπάσουν παρακαλώ. Κι όμως ο Γιώργος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Να τα βρει αυτός με τον Κυριάκο και να «νικήσει» τον μπαμπά του.

Στο στόμα του Λάκη θα διαβάσετε ακόμη:

Για τη θεωρία των δύο άκρων: «Ο Πορτοσάλτε είναι πάντα στην μια άκρη από το φόβο που έχει μήπως βρεθεί στην δεύτερη. Έγινα φασίστας γιατί δεν ήθελα να γίνω κομμουνιστής. Αν μπορώ να το διατυπώσω σωστά».

Για την ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας: «Μην ανησυχείτε για την βασίλισσα. Να είστε ήσυχοι. Θα πάει εκεί που πήγαν κι οι άλλοι».

Για τη διαφορά στοριών και παντζουριών: «Το στόρι με την κακή Ολλανδέζα ήταν να ρίξει ένα παντζούρι στον Δένδια. Αλλά το δεύτερο παντζούρι του ξεβράκωσε το πρώτο στόρι του. Η κακή Ολλανδέζα δεν ήταν ούτε μικρή ούτε χαζή».

Για την αναμνηστική δόση: «Ποια αναμνηστική δόση; Επί ποίας ανάμνησης; Πάνε καλά. Είναι μια δόση γιατί δεν πιάσαν οι δυο δόσεις».

Κάθε Τρίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος με το δικό του ξεχωριστό και καυστικό χιούμορ θα σχολιάζει στο NEWS 24/7 την επικαιρότητα, βάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις «Στο Στόμα του Λάκη».