Officine Generale/IMAXtree
ΣΤΥΛ

Πώς θα φορέσεις σωστά το χρώμα του καλοκαιριού

To Very Peri είναι το χρώμα που συνδυάζει το μπλε με το μοβ κι έρχεται για να χαρίσει διακριτική ζωντάνια στο καλοκαιρινό σου ντύσιμο. 

Μπορεί όλους τους προηγούμενους μήνες τα κλασικά, σκούρα χρώματα να μονοπωλούσαν την παλέτα του καθημερινού σου ντυσίματος, τώρα όμως που μπήκε το καλοκαίρι τα ανοιχτόχρωμα και τα χρωματιστά ρούχα αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στην γκαρνταρόμπα σου.

Άλλωστε, εκτός από stylish, τα φωτεινά χρώματα είναι και πρακτικά, καθώς αντανακλούν, αντί να απορροφούν, την ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας όσο είναι εφικτό σε φυσιολογικά επίπεδα τη θερμοκρασία του σώματος. Σε βοηθούν δηλαδή να μην ιδρώνεις τόσο πολύ. 

Οι χρωματικές επιλογές το καλοκαίρι είναι πάρα πολλές, ειδικά σε κοντομάνικα μπλουζάκια και μαγιό. Ποια είναι όμως εκείνη που βρίσκεται στην κορυφή των φετινών summer trends και θα φορεθεί πολύ σε ρούχα και αξεσουάρ; 

Το Very Peri και οι 50 αποχρώσεις του μοβ

Με το που μπήκε το 2022, η αμερικάνικη εταιρεία χρωμάτων Pantone ανακοίνωσε, όπως κάνει κάθε χρόνο, το χρώμα της χρονιάς, που θα πρωταγωνιστήσει φέτος από το design, την αρχιτεκτονική και την τέχνη μέχρι τη μόδα.  

Πράγματι, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας -από τον Louis Vuitton μέχρι τον Dries Van Noten- ενέταξαν το Very Peri στις συλλογές τους και το έβγαλαν από τα ντεφιλέ στον δρόμο και από εκεί, σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα. 

Πρόκειται για ένα χρώμα που συνδυάζει το μπλε με το μοβ, με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει την απόχρωση του βιολετί.

6 κομμάτια για να βάψεις την γκαρνταρόμπα σου με το χρώμα του φετινού καλοκαιριού

Ανάλογα με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ντύνεσαι με χρώματα, ακόμα και το καλοκαίρι, διαλέξαμε έξι διαφορετικά κομμάτια, από ρούχα μέχρι αξεσουάρ, για να υιοθετήσεις το βιολετί και τις αποχρώσεις του -από την πιο λιλά μέχρι την πιο μπλε- στο καθημερινό σου ντύσιμο.

Το μυστικό για να χτίσεις ένα όμορφο και κομψό σύνολο είναι να κινηθείς σε κλασικά μονοπάτια όσον αφορά τα υπόλοιπα χρώματα που θα επιλέξεις. Το λευκό, το μπεζ, το μπλε και το γκρι είναι τέσσερις, ασφαλείς αποχρώσεις.

Το chino παντελόνι

Superdry
PASSADENA.GR

Superdry

Chino παντελόνι σε slim fit
74,95 € 63,71 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το πουκάμισο

Prince Oliver
PRINCEOLIVER.COM

Prince Oliver

Ριγέ πουκάμισο από 100% οργανικό βαμβάκι
100.00€ 69.99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το polo ή το T-shirt

U.S.Polo
PASSADENA.GR

U.S.Polo

Πικέ polo shirt
95,00 € 75,05 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το μαγιό

Blumint
CLODIST.GR

Blumint

Μονόχρωμο μαγιό σορτς
95,00 € 57,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Τα αξεσουάρ

Prince Oliver
PRINCEOLIVER.COM

Prince Oliver

Ριγέ γραβάτα
49.00€ 39.99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
7-0221-6419-500_01.jpg
NOTOS.GR

American Eagle

Καπέλο του μπέιζμπολ
22,00 € 13,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ