ΑΝΤ1
VIRAL

Τώρα μπορείς να παραγγείλεις ανανία στο Κωνσταντίνου και Ελένης θεματικό καφέ

Το μπαρ «Απρόβλεπτο» του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν ζωντάνεψε στα Εξάρχεια, αλλά στο Αιγάλεω.

Πριν από λίγο καιρό γράψαμε για κάτι παρέες στο TikTok που οργάνωσαν θεματικά πάρτι Κωνσταντίνου και Ελένης. Τώρα το πιο πολυπαιγμένο ελληνικό σίριαλ έγινε και θεματικό καφέ. Εδώ και χρόνια το Central Perk και το διαμέρισμα της Monica από τα Φιλαράκια έχουν αποτελέσει πολλές φορές θεματική σε καφέ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε συμβεί ποτέ με κάποιο ελληνικό σίριαλ. 

Πράγματι, αν σε έβαζε κάποιος να διαλέξεις ποια ελληνική σειρά θα μπορούσε να γίνει αντίστοιχα με τα Φιλαράκια θεματικό καφέ, το Κωνσταντίνου και Ελένης θα ήταν σίγουρα το πρώτο που θα σου ερχόταν στο μυαλό.

Τα Εγκλήματα και το Παρα Πέντε θα ήταν σίγουρα καλοί ανταγωνιστές, όμως η σειρά που ξέρουν όλοι απέξω είναι σίγουρα το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παίζεται αδιάλειπτα όσα χρόνια παίζονται και τα Φιλαράκια, και σε καθημερινή βάση. Έτσι, το ξέρουν όλες οι ηλικίες. Επιπλέον, τα επεισόδιά του ήταν αυτοτελή έτσι έχουν πολύ υλικό για χρήση.

@capcapgr Στο Cap Cap τρώμε ανανίες, πίνουμε φρουτέξ και ακούμε Πατ Κιουτ! Μη ρωτάς πολλά…. #foryoupage #foryou #tiktokgreece #mpesfypgamw #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Cap Cap

Το Cap Cap στο Αιγάλεω είναι γνωστό για τα περίτεχνα γλυκά και την περίτεχνη διακόσμησή του. Στο παρελθόν είχε κάνει και θεματικές για τα F.R.I.E.N.D.S, για το Game of Thrones, και πιο πρόσφατα για την Eurovision. Από εχθές λοιπόν έκανε το μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα βήμα, να αφιερώσει έναν ολόκληρο όροφο σε ένα ελληνικό σίριαλ στα πλαίσια της 90s θεματικής του. Το σίριαλ δεν είναι άλλο από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι χώροι που ζωντανεύουν είναι φυσικά το μπαρ «Απρόβλεπτο», που δούλευαν η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας, το σαλόνι της Ελένης με φόντο τα μπαρμπούνια, ενώ υπάρχει γωνιά Ζαϊρα και γωνιά Κατακουζηνός. Το μενού εμπνεύστηκε επίσης από τη σειρά με το γλυκό ανανία να ξεχωρίζει.

Τώρα το μόνο που θα θέλαμε είναι να άνοιγε όντως το μπαρ «Απρόβλεπτο» στα Εξάρχεια. Ή έστω η Μεθώνη.