YoonJae Baik/Unsplash
SHOPPING

Black Friday: 6 ηλεκτρικές συσκευές που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Από τη σκούπα ρομπότ για να καθαρίζεται το σπίτι μόνο του μέχρι το soundbar για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σε σινεμά.

Η Παρασκευή με τις υπερπροσφορές της χρονιάς, η Black Friday δηλαδή, είναι και τυπικά εδώ. Πολλά και διάφορα θα ήθελες να αγοράσεις σήμερα και το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Ίσως, ένα καινούργιο smartphone ή ένα laptop για να ανανεώσεις αυτό που έχεις και εδώ και καιρό «κολλάει» με το παραμικρό ή ακόμα και να προετοιμάσεις την γκαρνταρόμπα σου για τα κρύα που έρχονται.

Τι άλλο θα μπορούσε να μπει στη shopping list; Μία επιλογή από ηλεκτρικές συσκευές που θα κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη τη ζωή στο σπίτι, γιατί όχι και πιο διασκεδαστική.

Μία σκούπα stick για γρήγορο καθάρισμα

Rohnson Mamba Pro M8
PUBLIC.GR

Rohnson Mamba Pro M8

Aσύρματη ηλεκτρική σκούπα, χωρίς καλώδιο και χωρίς διακοπή, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 32V με μεγάλη χωρητικότητα 2500mAh, που παρέχει εξαιρετική ισχύ και εξασφαλίζει έως και 60 λεπτά βαθύ καθαρισμό με μία μόνο φόρτιση και με ψηφιακό κινητήρα BLDC, που επιτυγχάνει πολύ υψηλές ταχύτητες περιστροφής, έως και 125.000 σ.α.λ.
439,00 299,00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ή μία σκούπα ρομπότ για να καθαρίζεται το σπίτι μόνο του

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
PUBLIC.GR

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ 2-σε-1, εξοπλισμένη με 25 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, για αποτελεσματικό καθάρισμα, συνδυάζοντας είσοδο αναρρόφησης μεγάλης διαμέτρου και δυνατή βούρτσα, που προσφέρει αναρρόφηση 2.200 Pa, επιτυγχάνοντας καλύτερο καθαρισμό.
398,99 199,00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Έναν αφυγραντήρα για να εξαφανίσεις την υγρασία

 Inventor Eva II EV-IONF-16L με Ιονιστή
PUBLIC.GR

Inventor Eva II EV-IONF-16L με Ιονιστή

Εξασφάλισε άριστα επίπεδα υγρασίας χωρίς ενοχλητικούς θορύβους χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου, εξοικονόμησε ενέργεια και χρήματα χάρη στη λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης, στέγνωσε τα ρούχα αποτελεσματικά και υγιεινά με τη λειτουργία Dryer και δημιούργησε μία καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από βλαβερά σωματίδια χάρη στον Ιονιστή, το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA και το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα.
298,99 199,00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ένα soundbar για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σε σινεμά

Soundbar Samsung HW-B550/EN 2.1
MEDIAMARKT.GR

Soundbar Samsung HW-B550/EN 2.1

Απολαμβάνεις την εμπειρία του τρισδιάστατου ήχου surround όταν παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, το Μουντιάλ ή την αγαπημένη σου μουσική χάρη στη λειτουργία 3D Surround Sound, το Dolby Audio και το DTS Virtual:X που μετακινεί τον ήχο γύρω σου με το εξαιρετικά πλούσιο μπάσο από το ασύρματο subwoofer και το χαρακτηριστικό Adaptive Sound Lite, βελτιστοποιώντας δυναμικά την ποιότητα του ήχου.
359,00 199,00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μία μηχανή εσπρέσο για να αναβαθμίσεις την ιεροτελεστία του καφέ

Nespresso KRUPS XN1005S Inissia 1260 W
MEDIAMARKT.GR

Nespresso KRUPS XN1005S Inissia 1260 W

Μικρή και ελαφριά για να την τοποθετείς όπου σε βολεύει, με εργονομική λαβή για ασφαλείς μετακινήσεις, διαθέτει λειτουργία One Touch και σύστημα εκχύλισης που αποδίδει πίεση 19bar για να πίνεις κορυφαίας ποιότητας καφέ, αλλά και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με τη μηχανή να απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας.
119,90 74,90
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μία κονσόλα για την απόλυτη εμπειρία gaming στο σπίτι 

Nintendo Switch 2019 Neon Red/Neon Blue
MEDIAMARKT.GR

Nintendo Switch 2019 Neon Red/Neon Blue

Απόλαυσε την εμπειρία παιχνιδιού της σταθερής κονσόλας, ακόμα και όταν δεν έχεις πρόσβαση σε τηλεόραση, μιας και το Nintendo Switch μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου, συνδυάζοντας την υπολογιστική δύναμη μίας σταθερής κονσόλας με την ευκολία μίας φορητής.
329,00 268,99
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ