SNEAKERS
SPONSORED

Τα sneakers που επιλέγουν οι πιο stylish Έλληνες celebrities

Από τον Σάκη Ρουβά μέχρι τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Έξι από τους πιο καλοντυμένους celebrities της ελληνικής σόουμπιζ σου βάζουν ιδέες για τα επόμενα sneakers της Converse που θα αγοράσεις.

Ανέκαθεν αποτελούσαν βασικό κομμάτι της καθημερινής γκαρνταρόμπας, ωστόσο η παγκόσμια φρενίτιδα που συμβαίνει την τελευταία δεκαπενταετία με τα sneakers φαίνεται να μην έχει προηγούμενο. 

Έχουν μεταμορφωθεί στα υποδήματα-φετίχ ακόμα και για εκείνους που δεν είχαν ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και δεν έδιναν πολύ σημασία στο ντύσιμό τους ή που δεν θα φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα τα φορούσαν με κοστούμι. 

Κι όμως, στην εποχή μας, τα sneakers είναι ίσως το μόνο shoe genre που συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα, ειδικά όταν μιλάμε για μοντέλα που ήταν, είναι και θα είναι κλασικές αξίες. Όπως για παράδειγμα εκείνα της Converse, του αμερικάνικου brand που έχει καταφέρει μέσα από μία ιστορία κάτι παραπάνω από ενός αιώνα να αγαπιέται με το ίδιο πάθος από κάθε ηλικία και γενιά και να υπερηφανεύεται για το αιώνιο στυλ που λανσάρει.

Καθόλου τυχαία λοιπόν κάποιοι από τους πιο stylish Έλληνες celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Converse και επιλέγουν τα μοντέλα της, από τα πιο παλιά και διαχρονικά μέχρι τις πιο πρόσφατες αφίξεις, σε κάθε τους εμφάνιση, μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Τα Chuck 70 AT-CX για τον Σωτήρη Κοντιζά…

Καταξιωμένος σεφ και ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef -παρεπιμπτόντως το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται καθ’ οδόν για την 7η σεζόν του-, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι επίσης και ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. 

Το μίνιμαλ στυλ του με τις loose γραμμές και την ουδέτερη χρωματικά παλέτα αν και πατά πάνω σε κλασικές αξίες είναι πάντα φρέσκο και σύγχρονο, αποπνέοντας μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Πώς το καταφέρνει; Μπλέκει διαχρονικά κομμάτια της μόδας με κομμάτια που είναι τώρα τάση. Σαν το Chuck 70 AT-CX, το νέο unisex δίπατο μοντέλο της Converse με τη χαρακτηριστική αντιολισθητική, τρακτερωτή σόλα, που ανανεώνει ουσιαστικά το iconic Chuck 70.

… και για τον Γιώργο Καράβα

Το Chuck 70 AT-CX αποτελεί την επιλογή ενός έτερου καλοντυμένου άντρα της ελληνικής τηλεόρασης και επίσης κριτή σε επιτυχημένο ριάλιτι, του Γιώργου Καράβα. 

Το μοντέλο με διεθνή καριέρα, που κάθεται φέτος στην κριτική επιτροπή του GNTM, συνηθίζει να συνδυάζει το συγκεκριμένο μοντέλο με κλασικά ρούχα σε κλασικά χρώματα, ώστε να υπάρχει μία εκκεντρική πινελιά και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό.

Τα All Terrain του Emmanuel Elozieuwa

Ένα ακόμα ζευγάρι από τη χειμωνιάτικη συλλογή της Converse που βαδίζει στα hype χνάρια του Chuck 70 AT-CX είναι το All Terrain, που δεν βγάζει από πάνω του ο Emmanuel Elozieuwa, από τα πιο ταλαντούχα μοντέλα της νέας γενιάς. 

Και αυτό είναι ένα αδιάβροχο, άνετο, αντιολισθητικό και ανθεκτικό σε κάθε καιρική συνθήκη μποτάκι, που θα προτιμήσεις αν αισθάνεσαι ότι η ογκώδης φόρμα του AT-CX σε δυσκολεύει στιλιστικά.

Τα Chuck 70 για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη…

Από τις νέες αφίξεις, που υπηρετούν τις τάσεις της εποχής, περνάμε στις κλασικές αξίες της Converse και στα εμβληματικά Chuck 70 με τον glossy πάτο. Το ζευγάρι που αποτελεί τη σύγχρονη ωδή των κλασικών Chuck Taylor All Stars -γεννήθηκαν στις αρχές των 20s όταν ο μπασκετμπολίστας Charles H. “Chuck” Taylor τα φόρεσε στο παρκέ και εντάχθηκε στο δυναμικό του brand ως πωλητής και ambassador- και ολοκληρώνει με τον πιο cool και vintage τρόπο το athleisure στυλ του ηθοποιού Μιχαήλ Ταμπακάκη, του πρωταγωνιστή της σειράς Μαύρο Ρόδο

… και για τον Χρήστο Μπίρμπα

Αλλά και το smart casual στυλ του Χρήστου Μπίρμπα, του μοντέλου και coach στο φετινό GNTM, που αντί για το μποτάκι επιλέγει τη χαμηλή έκδοση των Chuck 70 sneakers (εννοείται ότι τα φορά με ψηλές αθλητικές κάλτσες).

Τα Chuck Taylor του Σάκη Ρουβά

Τα sneakers που επιλέγουν οι πιο stylish Έλληνες celebrities

Στη διαχρονική αισθητική επενδύει τέλος και ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ξεχωρίζοντας ένα ακόμα εμβληματικό μοντέλο της Converse, το Chuck Taylor, συνυφασμένο με την grunge και rock κουλτούρα. 

Ο Σάκης Ρουβάς, που ποτέ δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί ενδυματολογικά, επιλέγει τα Chuck Taylor σε κόκκινο χρώμα και τα συνδυάζει με casual κομμάτια, από τα staples της αντρικής γκαρνταρόμπας, αλλά και με πιο formal επιλογές, όπως το μαύρο, επίσημο σακάκι. 

Η στιλιστική έμπνευση που προσφέρουν οι παραπάνω διάσημοι κύριοι είναι η καλύτερη αφορμή για τα επόμενα sneakers που θα αγοράσεις· για να ανανεώσεις την Converse συλλογή σου τώρα που ο χειμώνας είναι εδώ ή για να αποκτήσεις το πρώτο σου ζευγάρι All Star.

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom, 212-0003710

Ακολούθησε την Converse στο Instagram: @converse.greece