Photograph by Ollie Upton / HBO
HOUSE OF THE DRAGON

Το House of the Dragon αποκαλύπτει 4 νέα πρόσωπα από τον Εμφύλιο των Targaryen

Το House of the Dragon ξεκίνησε επισήμως γυρίσματα και αυτά είναι τα νέα μέλη του καστ που θα συμμετέχουν στον Χορό των Δράκων.

Νέα πρόσωπα κατευθύνονται προς το Westeros. Το HBO αποκάλυψε τέσσερα καινούρια μέλη του καστ του House of the Dragon που θα υποδυθούν ισχυρούς παίκτες των οίκων Hightower και Strong, άρα δε θα τους δούμε με ξανθιά περούκα.

Η Gayle Rankin λοιπόν θα υποδυθεί την Alys Rivers, μία θεραπεύτρια και κάτοικο του Harrenhal. Στο μυθιστόρημα Fire & Blood του George R.R. Martin όπου βασίζεται το House of the Dragon, η Alys είναι μία μάγισσα με μυστικιστικά οράματα που γίνεται ισχυρή φιγούρα μεταξύ της παράταξης των Greens των Targaryen. Η Rankin έχει εμφανιστεί στο Glow του Netflix, στο Perry Mason του HBO και στο Greatest Showman.

Ο Simon Russell Beale, τώρα, θα υποδυθεί τον Ser Simon Strong, τον Καστελάνο του Harrenhal και θείο του Lord Larys Strong που υποδύεται ο Matthew Needham. Πέρυσι ο Beale είχε κερδίσει το βραβείο Tony Καλύτερου Ανδρικού ρόλου για το The Lehman Trilogy και έχει επίσης κερδίσει δύο βραβεία BAFTA και τρία βραβεία Olivier.

Ο Freddie Fox, η τρίτη προσθήκη προς το παρόν στο καστ του House of the Dragon, θα παίξει τον Ser Gwayne Hightower, γιο του Otto Hightower (Rhys Ifans), αδερφό της βασίλισσας Alicent (Olivia Cooke) και θείο των παιδιών του Βασιλιά, πλέον, Aegon (Tom Glynn-Carney). Τον Fox τον έχουμε δει μεταξύ άλλων στο αγαπημένο Slow Horses του Apple TV+.

Τέλος, ο Abubakar Salim θα υποδυθεί τον Alyn of Hull, έναν ναύτη στον στόλο των Velaryon που είχε υπηρετήσει στην εκστρατεία για τα Stepstones. Ο Salim έχει εμφανιστεί στο Raised by Wolves του HBO Max και έχει χαρίσει τη φωνή του στον Bayek του video game Assassin’s Creed: Origins.

Η δεύτερη σεζόν του HotD μόλις ξεκίνησε γυρίσματα στις αρχές του Απρίλη και θα έχει 8 επεισόδια αντί για τα 10 που είχε ο πρώτος κύκλος.