BUZZ

Για κάποιο λόγο, στο Survivor θα ζήσουμε μονομαχία Σάββα Γκέντσογλου – Ronaldinho

«Φέρτε τις Κυριακές μας πίσω» φωνάζαμε και ο Acun μας άκουσε, φέρνοντας τον Ronaldinho στο Survivor και στον ΣΚΑΪ.

Η φήμη είχε ακουστεί εδώ και ημέρες και πλέον φαίνεται ότι πήρε σάρκα και οστά. Μπορεί να μην είδαμε ποτέ τον Ronaldinho να αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα (σε αντίθεση με τα ελληνικά μπουζούκια), αλλά την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα τον δούμε στο ελληνικό Survivor να παίζει το αγαπημένο του ποδοβόλεϊ και να μας θυμίζει όσα μπορούσε να κάνει με την μπάλα στα πόδια.

Μάγεψε και στο τουρκικό Survivor

Ο Ronaldinho, λίγα χρόνια μετά τη σύντομη κράτησή του στις φυλακές της Παραγουάης (είχε εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο) φαίνεται ότι σιγά – σιγά βρίσκει τον εαυτό του συμμετέχοντας σε διάφορα events και δράσεις και η φιλία του με τον Acun Ilicali τον έφερε και στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Λίγες ημέρες πριν από το επεισόδιο στο ελληνικό Survivor, ο Ronaldinho συμμετείχε στο τουρκικό παίζοντας ποδόσφαιρο στην άμμο και σκοράροντας μερικά μαγικά τέρματα.

Να πέσει το trailer

Ο ΣΚΑΙ έδωσε στη δημοσιότητα το trailer με την είσοδο του Βραζιλιάνου μάγου στο παιχνίδι, παραθέτοντας μερικά από τα κόλπα του με συμπαίκτη τον Acun Ilicali, καθώς και τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών στην εμφάνιση του Ronaldinho στον στίβο μάχης.

Οι περισσότεροι ούρλιαζαν, άλλοι υποκλίνονταν και φυσικά όσοι μεγάλωσαν μαζί του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βρίσκεται ανάμεσά τους. Φυσικά, ο Ronaldinho θα αγωνιστεί αντίπαλος και με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Σάββα Γκέντσογλου σε μια μάχη που κανείς δε ζήτησε, αλλά όλοι είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν.