Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, οι villain ρόλοι και τα νόστιμα αλλά healthy φαγητά
Πώς περνάει στην ελληνική τηλεόραση; Πόσο υποστηρίζει έναν villain ρόλο; Γιατί άνοιξε brunchάδικο στο Λονδίνο; Και το χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει ευτυχισμένο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη, ένα dinner date με άρωμα Ιταλίας και η ιστορία της Paloma.
- 4 ΔΕΚ 2025
Πριν ξεκινήσουμε, να σου θυμίσουμε ότι από τον Οκτώβριο ο Χρήστος Χατζηιωάννου πηγαίνει actually για Lunch Break με 5 ακροατές του podcast. Το πρώτο «Πάμε για Lunch Break» έγινε τον Οκτώβριο στο Μανάρι και το δεύτερο στην Cookoovaya το Δεκέμβριο. Για να είσαι στο επόμενο group που θα επισκεφθεί το PO’BOYS BBQ θα χρειαστεί μόνο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα:
Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, τον Χριστόφορο Πέσκια, τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, τον Θανάση Τσαγκλιώτη, και τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Μιχάλη Νουρλόγλου και τη Madame Gateaux, τη Λυδία Παπαϊωάννου επόμενη καλεσμένη είναι η Γιολάντα Καλογεροπούλου.
Ποια είναι τα στέκια της στην Αθήνα; Αξίζουν τα υγιεινά μελομακάρονα; Πώς ξεκίνησε η καθημερινότητά της να περιλαμβάνει πιο υγιεινές επιλογές. Τι περιλαμβάνει το τέλειο cheat day για εκείνη;
Πάμε με τις προτάσεις της εβδομάδας, στο νέο επεισόδιο του Lunch Break, ανακαλύπτουμε το Kykloi by Priceless, το εστιατόριο που έχει ήδη ξεχωρίσει στον Κεραμεικό για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα του και τη ζεστή φιλοξενία του. Πίσω από την ανοιχτή κουζίνα βρίσκονται απόφοιτοι του προγράμματος ReStart από τη Mastercard, δίνοντας στο Kykloi by Priceless ένα ουσιαστικό θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Μια μικρή βόλτα σε γεύσεις και ιστορίες που αποδεικνύει ότι ένα εστιατόριο μπορεί να γίνει ιστορία που αξίζει να ακουστεί.
Στη στήλη “Dinner Dates” κάνουμε ένα ταξίδι στη Σικελία και σου προτείνουμε πώς μπορείς να απολαύσεις τη σωστή φοκάτσια βρίσκοντας τα κατάλληλα πρώτα υλικά.