LUNCH BREAK

Ο Τάσος Μητσελής, η κριτική εστιατορίων και η ζωή με μια βαλίτσα στο χέρι

Γιατί έγινε δημοσιογράφος γεύσης; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι σεφ στα εστιατόρια που επισκέπτεται; Πόσο άβολο είναι για εκείνον να κάνει κριτική; Τι του λέει ο κόσμος στα social; Και γιατί άργησε η Ελλάδα να αποκτήσει κριτικούς εστιατορίων;

Γιατί έγινε δημοσιογράφος γεύσης; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι σεφ στα εστιατόρια που επισκέπτεται; Πόσο άβολο είναι για εκείνον να κάνει κριτική; Τι του λέει ο κόσμος στα social; Και γιατί άργησε η Ελλάδα να αποκτήσει κριτικούς εστιατορίων;

Μετά τον Άνταμ Κοντοβά, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γιάννη Δαββέτα, τον Χριστόφορο Πέσκια, τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, τον Θανάση Τσαγκλιώτη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, τη Madame Gateaux, τη Λυδία Παπαϊωάννου και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου, ήρθε η ώρα για τον Τάσο Μητσελή.

Γιατί έγινε δημοσιογράφος γεύσης; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι σεφ στα εστιατόρια που επισκέπτεται; Πόσο άβολο είναι για εκείνον να κάνει κριτική; Τι του λέει ο κόσμος στα social; Και γιατί άργησε η Ελλάδα να αποκτήσει κριτικούς εστιατορίων;

Πάμε με τις προτάσεις της εβδομάδας, με πρώτη στάση το Αναψυκτήριο στη Γλυφάδα για σπιτικό φαγάκι με ωραία αισθητική. Δεύτερη στάση ο Καίσαρας, συνοικιακό all day bar στην Καισαριανή που πας άνετα μεσημεράκι και βράδυ. 

Στη στήλη Dinner Dates πάμε απλά και γευστικά με μακαρονάδα με κοτόπουλο, bacon και κόκκινο κρασί. Στις Ιστορίες Φαγητού μιλάμε για το βρώμικο, το σάντουιτς του δρόμου, συνήθως με λουκάνικο ή σουβλάκι, μέσα σε ψωμάκι, με σάλτσες, πατάτες, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα, τυρί, ίσως και αυγό ή μπέικον.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις