Αν στο Game of Thrones έπαιζαν οι Έλληνες ηθοποιοί των 90s

Αντικαταστήσαμε τους ήρωες του Westeros με τους καλτ ήρωες του Μανούσου Μανουσάκη και του Φώσκολου του Νίκου.
SHARES

Πιστεύουμε στον Έλληνα ηθοποιό και στο ταλέντο του και αυτό το είχαμε αποδείξει και παλιότερα, όταν είχαμε αντικαταστήσει τους Avengers με Έλληνες ηθοποιούς των 80s. Συνεχίζουμε έμπρακτα την στήριξή μας, αντικαθιστώντας αυτή τη φορά και τα ατάλαντα ταγάρια του Game of Thrones με Έλληνες ηθοποιούς που μεσουράνησαν στα σήριαλ των 90s.

Μόνο από τα τσιγγανοβουκολικά έπη του Μανούσου Μανουσάκη και το φωσκολικό σύμπαν, έχουν περάσει τόσο μεγάλες μορφές, που θα αρκούσαν για να ολοκληρωθεί το πόνημα μας. Αν και το πραγματικό τους κατόρθωμα ήταν ότι προμήνυαν την εμφάνιση ακόμη μεγαλύτερων τεράτων υποκριτικής, τεράτων όπως του Τότσικα του Αποστόλη και του Τσιμιτσέλη του Γιάννη.

Αυτό όμως είναι μια άλλη κουβέντα.

Δες τους Έλληνες που θα έπρεπε να πεθαίνουν ως Starks και Lannisters, αντί για τους χολιγουντιανούς κομπάρσους που φορτωθήκαμε:

 

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Αντικαταστήσαμε ηθοποιούς του 'Game of Thrones με σταρ της Eurovision
Share
 

24Media Network

 

Photos

Bond25: Παίζει ο Rami Malek τον Dr. No;

Νέα θεωρία υποστηρίζει ότι στο 'No Time to Die', ο οσκαρικός Malek θα υποδυθεί τον 1ο Bond villain που γνωρίσαμε ποτέ. Δες τον στις πρώτες 8 φωτογραφίες της ταινίας και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO