Ένας θεός ανέβασε όλο το 'Ας Περιμένουν οι Γυναίκες' σε tweets

Ο θεός που έφτιαξε αυτό το αριστούργημα μάς αποκάλυψε πόσες φορές το έχει δει.
SHARES

"Και του λέει 'Κούλη μου τα καημενούλια τα μπεκατσόνια ήρθαν από την Αφρική και που να ξέρανε τι τα περιμένει' Πάνος, ή αλλιώς @apogpanos

"Διότι οι άνθρωποι όταν ζουν στην προσωπική τους ευτυχία δεν σκέφτονται τους άλλους" Μιχάλης, ή αλλιώς @apogmixalis

"Και ψήφισε η μάνα μου Νέα Δημοκρατία;" Αντώνης, ή αλλιώς @apogantonis

"Μου είπαν ότι για να πάω στην Καβάλα πρέπει να έχω τη Θάλασσα στα δεξιά μου", (ας πούμε) Λάκης, ή αλλιώς @aspoumeLakis

"Χιχιχιχιχιχι", κυρία Αρχοντούλα, ή αλλιώς @ka_arxontoula

"Ωωωωωω", Λουόμενοι Βόλβης, ή αλλιώς @komparsoi

Το 'Ας Περιμένουν οι Γυναίκες' είναι μια ταινία που μας έχει χαρίσει ατάκες - ορόσημα. Το σενάριο του Σταύρου Τσιώλη δεν μιλάει απλά για τη ζωή, ΕΙΝΑΙ η ζωή. Οι ατάκες του Μιχάλη, του Αντώνη, του Πάνου και των υπόλοιπων ηρώων, πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, να γίνονται υποχρεωτικά τατουάζ πάνω μας, να προβάλλονται σε τοίχους. Οφείλουμε όλοι να τις ξέρουμε απ' έξω.

Ένας θεός στο Twitter πάντως, έκανε την τέλεια αρχή. Έφτιαξε το account της ταινίας, έκατσε και δημιούργησε λογαριασμούς για κάθε χαρακτήρα (κυριολεκτικά για ΚΑΘΕ, μέχρι και για τον Δρ. Πετσερόπουλο) και στην ουσία, έστησε όλη την ταινία στο περιβάλλον του Twitter, με τους διαλόγους να ζωντανεύουν από τους λογαριασμούς του κάθε ήρωα. ΕΠΟΣ.

Η φράση "Ταχύπλοο υπό το σεληνόφως Άιλαβ γιου μάιντάρλινγκ , Άι λαβ γιου μάιμπέιμπι" του Πάνου, είναι αστεία ακόμη και στο Twitter, κάτι που μοιάζει τέλειο. Προφανώς, δεν γινόταν να μην μιλήσουμε με τον υπέροχο τύπο που είχε την ιδέα, ο οποίος δεν ήθελε να μας πει πολλά, αφήνοντας το έργο του να μιλήσει από μόνο του.

Μας αποκάλυψε πάντως ότι το έκανε για πλάκα επειδή σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να συγκεντρωθούν κάπου όλες οι ατάκες της ταινίας και μετά από καιρό σκέψης κατέληξε σε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο. Δεν περίμενε όμως, ούτε να βγει τόσο καλό, ούτε να υπάρξει τέτοια ανταπόκριση, παραδεχόμενος ότι ακόμα κι ο ίδιος διαβάζει το θρεντ και γελάει. Αυτό έλειπε.

Όσο για το πόσες φορές έχει δει την ταινία; Μέχρι να ανοίξει Twitter την είχε δει πάνω από 10 φορές, όμως με τις ατάκες που κυκλοφορούν μέσα στο Twitter ένιωσε ότι την είδε άλλες 100. Για να φτιάξει το θρεντ, χρειάστηκε να κάτσει να τη δει τουλάχιστον 5 φορές σε έναν μήνα, περισσότερο όμως για τις λεπτομέρειες των account, αφού τους διαλόγους πάνω κάτω τους θυμόταν.

Από εμάς, ένα τεράστιο εύγε! (κι ένα μπράβο στον Καίσαρη που μας το έδειξε).

Share
 

24Media Network

Γιατί πήρε (και) Σουντανί

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος εξηγεί γιατί κρίθηκε απαραίτητος και ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ, παρότι στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν -με τον Μπρούνο- άλλοι πέντε για τα "φτερά".

LIVE: Γαλατά για Κουλούρη

Το Sport24.gr σας μεταφέρει LIVE σε καθημερινή βάση τη μεταγραφική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρουσιάσεις, φήμες, ρήτρες, συμφωνίες και ανακοινώσεις.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO