EUROKINISSI
ORIGINALS

Έπικ: Ρεπόρτερ του Guardian είδε Τάκη Τσουκαλά στην τηλεόραση

Να είχαμε μια κάμερα να βλέπαμε τις αντιδράσεις του.

Είσαι ο Sachin Nakrani, αθλητικογράφος του Guardian και συγγραφέας (και φίλος της Λίβερπουλ φυσικά) και έχεις φτάσει στην Αθήνα για διακοπές. Ανυπομονείς να επισκεφτείς τα μπαρ, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, όλα όσα έχεις διαβάσει και σου έχουν πει σχετικά με την πόλη.

Πριν από αυτό όμως, ανοίγεις την τηλεόραση, να πάρεις μια γεύση από τον ελληνικό πολιτισμό, την εγχώρια ψυχαγωγία. Και συντονίζεσαι στο EXTRA και το ‘Άντε Γεια’ με τον Τάκη και τον Άκη. Μαγεία.

Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό του Sachin, την ώρα που έβλεπε δύο τύπους με εμφανίσεις του Ολυμπιακού να μιλάνε ασταμάτητα, χωρίς να μπορεί καν να καταλάβει τι λένε. Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία βέβαια, η εκπομπή έχει κυρίως συμβολική και αισθητική αξία, παρά ουσιαστική.

Πάντως, ο ίδιος δεν κρατήθηκε και σχολίασε την τύχη του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τον Τάκη και τον Άκη ‘old blokes’ που παραληρούν στις κάμερες και το θέαμα γοητευτικό. Δεν μπορείς να πεις, μέσα έπεσε.

Όπως φαντάζεσαι, μετά το tweet ακολούθησαν δεκάδες απαντήσεις όπου του έστελναν gifάκια και video με τις καλύτερες στιγμές του Τάκη και του Άκη, για να τον βάλουν στο κλίμα και να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο αυτό που έβλεπε, δηλαδή την πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Βέβαια, σε ερώτηση για το αν συγκρίνεται με την αντίστοιχη εκπομπή των φίλων της Άρσεναλ, ο Sachin σχολίασε πως αυτή των Λονδρέζων είναι πιο παλαβή. Ακούτε Τάκη και Άκη;

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi