Γιατί πονάει τόσο αρρωστημένα πολύ όταν πατάς ένα Lego

Τα δάκρυα μίλησαν, ώρα να μιλήσει κι η επιστήμη.
SHARES

Ο πόνος της γέννας; Μπα. Ο πόνος όταν δέχεσαι χτύπημα στα γεννητικά όργανα; Ούτε. Ο πόνος όταν χτυπάς το μικρό σου δάχτυλο στη γωνία του καναπέ; Λάθος. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι ο χειρότερος πόνος εκεί έξω, είναι όταν πατάς ένα τουβλάκι Lego με γυμνό πόδι.

Και πάω στοίχημα πως κι εσύ ξέρεις, μιας και στον καθένα από μας αντιστοιχούν 83 τουβλάκια. Τι να λέμε, εδώ το ξέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας και έφτασαν στο σημείο να κυκλοφορήσουν παντόφλες που μας προστατεύουν από τον σατανά τα τουβλάκια του πόνου. Ωραία, ξέρουμε όλοι λοιπόν. Έχεις αναρωτηθεί όμως, γιατί ένα τόσο μικρό αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει ΤΟΣΟ πόνο;

Ο φίλος μας ο Simon ο Whistler ξέρει και αποφάσισε να μοιραστεί τη γνώση του, σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube 'Today I Found Out', όπου μας τα εξηγεί όλα ωραία και επιστημονικά. Ως μια πρόγευση, θα σου πω ότι για τον πόνο ευθύνεται η ευαισθησία της πατούσας, το σχήμα που έχει το τουβλάκι Lego και η δύναμη που είναι σε θέση αυτό να ασκήσει.

Τον λόγο τώρα τον έχει η επιστήμη:

Share
 

24Media Network

Οι έξι των 90.000.000 €!

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά πουλάει με μεγάλη υπεραξία και το Sport24.gr παρουσιάζει / αναλύει 5+1 υποθέσεις παικτών του: την σχέση χρηματιστηριακής - πραγματικής αξίας, πόσο κοστολογούνται και τις ομάδες που έχουν ήδη ενδιαφερθεί.

Πρόταση 1,4 εκατ. € σε Μπεργκ από Ελλάδα!

To 24o Eυαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά Μπιγκφοράτης ομάδας στον Μάρκους Μπεργκ και που έγκειται η διαφορά καθώς και τις 3 “ανταγωνίστριες” του Ολυμπιακού για Ραβανέλι

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man